UTA Arad

Cum privește stafful tehnic utist comunicatul-ultimatum al conducerii: „E normal să aibă atitudine, dar presiunea nu e mai mare ca la alte meciuri”





La începutul săptămânii, conducerea „Bătrânei Doamne” a ieșit public cu un comunicat prin care anunță schimbări la nivelul băncii tehnice în cazul în care echipa nu va reacționa după cele două eșecuri consecutive, 0-3 cu Luceafărul și 0-2 la Clinceni. Putem spune că e un fel de ultimatum dat mai degrabă jucătorilor, care ar trebui să strângă rândurile și să bată liderul din Snagov, dacă doresc să continue cu Ionuț Popa la „cârmă” și Cristian Păcurar, „secund”.

Antrenorul principal e în continuare în concediu medical și, din informațiile noastre, a și plecat în alt oraș pentru a cerere părerea unui nou medic, dar Cristian Păcurar susține că „Mister” e la curent cu tot ce se întâmplă în iarbă. „Vorbesc de cel puțin 3-4 ori pe zi cu nea’ Popică, cel mai important om al staffului, care are o situație delicată privind sănătatea. Discutăm despre echipă, forma jucătorilor, despre cum se prezintă ei la antrenamente, pentru a creiona o formulă de start pentru jocurile oficiale. Deciziile le luăm mereu împreună. Luni, dânsul a fost în vestiar după ce a văzut la televizor meciul cu Clinceniul, a stat de vorbă cu jucătorii. În rest, evită – cum este și normal – orice fel de emoții, pozitive sau negative. Așadar, chiar dacă nu e mereu cu noi, echipa are antrenor principal și ne dorim cu cea mai mare sinceritate să rămânem în aceeași formulă”, a punctat „secundul” formației arădene.

Cât despre ultimatumul dat de conducerea administrativă a clubului, Păcurar a adăugat: „E normal ca la un club cu pretenții, cu o istorie bogată în spate și suporteri care-și doresc o performanță ce nu a mai existat demult la nivel de Liga 1, să aibă atitudine. Fiind nemulțumiți mai ales de jocul prost, dar și de rezultate, mă gândesc că cei din conducere au dorit să producă un șoc, în primul rând mental cu bătaie spre rezultat. Am citit și eu comunicatul și vă spun sincer că nu mă gândesc decât la ceea ce urmează duminică. Dacă va fi bine, vom începe să fim pe o pantă ascendentă, iar dacă va fi rău, noi, antrenorii, vom fi la mâna conducerii. Așadar, nu mă deranjează absolut deloc acest comunicat, consider normal să se ia atitudine. Pe mine mă interesează exclusiv ceea ce facem la antrenamente în această săptămână și rezultatul final de duminică. Altfel, nu e o presiune mai mică sau mai mare ca la alte meciuri, știu doar că trebuie să câștigăm. E singura presiune, pe care am simțit-o și la Clinceni și acasă cu Luceafărul”. 

UTA – Snagov ar fi al treilea meci oficial la care nu va putea asista Ionuț Popa, care – de altfel – așteaptă de pe o zi pe alta și rezultatul examenului spectroscopic efectuat în urmă cu o săptămână la Timișoara.

2 comentarii

  1. Staful e mai încrezător ca echipa. O lauda mereu.Daca întrebi echipa ,lauda și ei staful !! Totul ar merge daca nu ar mai fi și meciurile. Atunci pina se întunecă staful nu spune nimic. Timid apar și explicații care rezista o jumătate de oră. Lumea apoi caută alte programe TV sau meciuri din străinătate. Gândul zboară insa la ce a făcut. UTA .Adică la ce n-a făcut .Sosește vremea ca lucrurile să intre macar in normal. E valabilă și încercarea de a intra în normal !!

    0
    0
  2. Nu este asa Cristi Pacurar, UTA. are principal dar nu este pe teren langa jucatori la antrenamente ,nu mai zic la meciurile oficiale si asta conteaza foarte, foarte mult pt. jucatori, una este sa dai indicatii si alta sa fi pe teren in focul bataliei, imi pare foarte rau ce i s-a intamplat lui Ionut Popa ,caruia ii doresc multa sanatate alaturi de familie care este mai importanta, cred ca, totul i s-a tras de la meciul de la Ploiesti cand a alergat dupa Ianos ,facand o criza de nervi si chiar dupa tratamentul care il va face si va fi mut mai bine, doctorii tot i-ar interzice sa mai antreneze si sa fie prezent la meciurile oficiale pt. a nu se expune riscului !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button