31/10/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

Păcurar: „Am revenit pe fondul unui joc bun, atitudinea și agresivitatea băieților au făcut diferența”

UTA a câștigat duelul cu Sportul Snagov și a demonstrat că are forța să se lupte cu candidatele la promovare ale acestui sezon de ligă secundă. Echipa arădeană a oferit puține șanse trupei ilfovene, care după golul înscris a stat la cutie timp de aproape 60 de minute. E adevărat, spre final, Ioniță a țintit de două ori bara, însă ultima execuție a venit la ultima fază, la scorul de 3-1.

Succesul a fost o gură de oxigen și pentru staff-ul utist, condus în absența lui Ionuț Popa de Cristian Păcurar. „Pentru mine. meciul de azi a început imediat după cel de la Clinceni, pentru că știam exact ce trebuie să facem. Snagovul e o echipă ce are calitate în față și siguranță pe momentul defensiv prin cei doi fundași centrali. Știam, în schimb, că au o problemă la fundașii laterali. Astăzi, a făcut diferența atitudinea băieților și agresivitatea, atât pe momentul de posesie, cât și atunci când am pierdut balonul. În niciun moment nu ne-am gândit că putem pierde acest meci, am revenit de la 0-1 pe un fond de joc foarte bun. Acesta e momentul de plecare pentru reconstrucția echipei. Trebuie să analizăm ceea ce am făcut bine și ce nu, să perfecționăm aspectele pozitive și să le înlăturăm pe cele negative”, a spus „secundul” UTA-ei la finalul disputei cu Snagovul.

„Roș-albii” s-au exprimat mult mai bine astăzi decât la înfrângerile cu Luceafărul și Clinceni. „Ne bucurăm cu toții că echipa a arătat altfel astăzi. Până acum nu am fost într-o zonă de confort, vestiarul a fost bulversat. E un lucru pe care oamenii nu îl înțeleg, și, nefiind în mijlocul nostru, pe undeva e de înțeles. În această săptămână am încercat să așez echipa mental și fizic, pentru că știam că avem calitate. Împreună cu Valerio (n.r. Zuddas, preparatorul fizic italian al UTA-ei), am plănuit antrenamentele din această săptămână  pentru a fi <<în vână>> la ora jocului. Și după înfrângerile cu Clinceni și Luceafărul am spus că avem un vestiar de caracter și subliniez asta la fiecare meci. Altfel, nu se pune problema vreun bonus din partea altor echipe, în schimb jucătorii au avut astăzi o primă dublată din partea conducerii noastre”, a adăugat Păcurar.

După victoria de ieri a Farului, UTA era la doar 6 puncte de un loc retrogradabil, însă victoria de astăzi îi (re)aduce pe arădeni în ape mai liniștite. „Punctele sunt foarte importante în economia clasamentului, deoarece venim după două înfrângeri, dar trebuie să consolidăm această victorie cu încă una la Balotești. Sperăm să ne refacem bine până atunci, să reglăm ce mai e de reglat, pentru că întâlnim un alt adversar cu o altă abordare”, mai crede Cristi Păcurar.

Partida dintre CS Balotești și UTA va avea loc sâmbătă, 6 aprilie, de la ora 11:00 și nu va fi televizată.

3
0
%d blogeri au apreciat: