UTA Arad

Hrezdac și-a recâștigat tricoul de titular la UTA: „Mi-am spus că îmi aștept rândul, iar când voi intra voi da totul”

După o perioadă în care a lipsit din primul „11” al UTA-ei, Denis Hrezdac a fost titular în meciurile de la Cluj și Pitești, având evoluții apreciate în ambele partide. Ținându-se cont de absențele lui Damian Isac și Diego Lorenzi, probabil, tânărul mijlocaș  va intra din primul minut și mâine, împotriva Gloriei Buzău.

Iar, „închizătorul” de 18 ani e pregătit. „Mi-a fost foarte greu să stau pe bancă șapte meciuri, dar mi-am păstrat încrederea în mine, m-am antrenat bine zi de zi. Mi-am spus că îmi aștept rândul, iar când voi intra voi da totul. Nu știu dacă am pierdut primul 11 din cauza greșelii din meciul cu Ripensia, mai degrabă cred că Isac a fost într-o formă foarte bună. Îm pare rău că nu am venit măcar cu o victorie din cele două deplasări, poate aș fi putut face și eu mai mult. La Cluj, cred că a fost penalty la acea intrare asupra mea, adversarul a venit tare din spate și m-a împiedicat să continui. Trebuia să cad mai repede, dar lipsa de experiență și-a spus cuvântul. Acum nu mai contează decât partida de mâine, cu Buzăul, pe care trebuie să o câștigăm cu orice preț pentru a rămâne acolo sus în clasament”, susține Hrezdac.

În cele două meciuri de săptămâna trecută, Hrezdac a făcut cuplu în centrul liniei mediane cu Romario Moise, fotbalist aflat într-o formă extraordinară. „Mă înțeleg foarte bine cu Romario, inclusiv la antrenamente vorbește cu mine, îmi dă sfaturi legate de mai multe aspecte. În special îmi spune să fiu foarte atent și să nu-l forțez cu pase dacă are om pe el, dar asta și despre multe altele îmi atrage atenția și <<Mister>>”, a mai spus juniorul lui Balint.

Tehnicianul „roș-albilor” a vorbit și despre pașii parcurși până la retitularizarea lui Hrezdac. „În primul rând, am avut o discuție cu el și de acolo am început să mă conving că e pregătit  și se va achita foarte bine de sarcinile lui. Așa a și fost, atât la Cluj, cât și la Pitești. Denis a avut o perioadă în care, într-adevăr, nu a jucat, dar asta se mai întâmplă în viața și în cariera fiecărui fotbalist. Până la urmă, nu semnează nimeni un contract de titular. Eu mă bucur că nu doare el, ci toată lumea din vestiarul UTA-ei că în momentul în care se apelează la el, trebuie să își facă treaba sută la sută. Iar Denis a fost un exemplu elocvent, a jucat foarte bine. În primul rând, a avut atitudine foarte bună, dar și ca realizări suntem mulțumiți de el. Dar, repet, toată lumea din vestiar se pune la dispoziția echipei. Indiferent de nume și vârstă”, a punctat Laszlo Balint.

Dennis Hrezdac e produs al fotbalului din județul Caraș-Severin, fiind transferat de Sandu Gaica la UTA 2001 în urmă cu doi ani și jumătate, de unde a și făcut rapid saltul la prima echipă a „roș-albilor”.

2 comentarii

  1. FELICITARI DENIS PT. PROGRESUL TAU , AI JUCAT FOARTE BINE , ITI DORESC MULTA SANATATE SI FERICIRE SI SA AI ACELEASI EVOLUTII FOARTE BUNE PE TEREN !!!

    0
    0
  2. Celălalt post de junior trebuie să fie Oroian, cel puțin la meciurile de acasă are un randament bun.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button