UTA Arad

Melinte e optimist privind clasarea UTA-ei: „Sunt sigur că până la finalul acestui an vom urca pe primul loc, sper să o facem chiar mâine”

Menajat rareori de Laszlo Balint, Cristian Melinte e piesă importantă în angrenajul celei mai bune defensive ale campionatului ligii secunde (la egalitate cu ASU Poli). Fundaș central lateral dreapta, fostul polist e anunțat titular și mâine, cu Buzăul, cu atât mai mult cu cât Alin Șeroni acuză probleme medicale la gambă. „Ne așteaptă un meci greu, contra unei echipe care are jucători cu experiență, cu unii dintre ei, precum Vali Alexandru sau Vali Munteanu, chiar am fost coechipier în Liga I, la Chiajna. An de an, Vali Alexandru a fost printre marcatorii fruntași din Liga a II-a, este un atacant care nu are nevoie de foarte multe ocazii. Până acum a și marcat multe dintre goluri din faze fixe, iar noi, fundașii, trebuie să fim foarte atenți la el tocmai din acest motiv. Da, sunt destui jucători de valoare la Buzău, dar, ca și lot și echipă, cred că am demonstrat că suntem peste ei. Bineînțeles, asta trebuie să o arătăm și mâine. Au început foarte bine campionatul, în ultimele etape nu au continuat această serie pozitivă, iar noi suntem încrezători că mâine putem câștiga”, spune experimentatul apărător utist.

Arădenii sunt neînvinși până acum pe teren propriu și singurul gol marcat de adversari pe „Motorul” a fost reușit de liderul CS Mioveni, în urmă cu două luni de zile. Acum, „roș-albii” revin acasă după cele două puncte strânse în deplasările de la Cluj și Pitești. „Sunt sigur că publicul va fi alături de noi, ca și până acum. Sperăm ca suporterii să vină în număr cât mai mare, chiar dacă meciul este la o oră nepotrivită. Avem nevoie de ajutorul lor și sperăm să-i răsplătim cum am făcut-o la toate meciurile jucate acasă până acum”, mai susține vice-căpitanul „Bătrânei Doamne”.

Titular indiscutabil până acum în echipa lui Laszlo Balint, Melinte nu a avut multe momente de respiro în acest tur. „Sper să nu mă odihnesc până la pauza de iarnă. Mă simt bine, sper să nu fac greșeli și să nu iau cartonaș galben, pentru că la următorul voi fi suspendat. În vacanță vom avea timp toți să ne odihnim, însă până se întrerupe campionatul, nu vom avea niciun meci ușor. Va interveni și oboseala, dar sunt sigur că până se termină meciurile din acest an vom urca pe primul loc. Sper să o facem chiar mâine”, e concluzia optmistă a lui Cristi Melinte.

Un comentariu

  1. BRAVO BAIETII, ASA VA VREAU, FOARTE OPTIMISTI SI AMBITIE PT. REZULTATE CAT MAI BUNE !!! UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA ARAD !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button