UTA Arad

Balint, despre nervii lui Tomozei: „Trebuie să fie mai echilibrat…”





Progresul Pecica a evoluat cu ambiție împotriva echipei fanion a Aradului, iar, uneori, aceasta s-a transpus și prin intrări bărbătești la limita regulamentului. „Campionul” acestora nu putea fi decât Viorel Gabor, care a pus mereu piciorul mai tare indiferent de formațiile pe care a trecut, fără a ține cont nici de adversari. Un prim moment mai tensionat cu fundașul central al „galben-albaștrilor” în prim plan a avut loc în prima parte, când, de partea cealaltă a „baricadei” a fost Florin Ilie, însă un conflict în toată regula s-a iscat prin minutul 62, când UTA preluase deja conducerea: 2-1.

Din nou, Gabor a intrat bărbătesc la un adversar, enervându-l peste măsură pe Marius Tomozei. S-a lăsat cu mâini puse în gât și ceva îmbrânceli, dar și cu cartonașe roșii pentru cei doi jucători. Pe antrenorul „Bătrânei Doamne” l-a deranjat puțin acest lucru, fiindcă elevul său nu și-a făcut tot antrenamentul și a fost nevoit să mai facă o schimbare, dar și o improvizație tactică cu Ursu pe postul de fundaș stânga. „Nu știu ce s-a întâmplat exact acolo, dar Tomy trebuie să fie puțin mai echilibrat. Pe undeva, o stare de nervozitate în această perioadă este normală, iar jucătorul advers a avut grijă să i-o accelereze puțin, mai ales că și în prima repriză, din câte am înțeles de la băieți, același fotbalist a mai iscat un mic conflict acolo. Dar, am discutat și cu Dan Stupar, și-a cerut scuze, dar, până la urmă, astfel de lucruri se mai întâmplă. Suntem bărbați, bine că nu a degenerat acest mic conflict în altceva”, a spus Laszlo Balint la finalul amicalului câștigat de echipa sa cu 5-1 în fața celor de la Progresul Pecica.

Cunoscând temperamentul mai vulcanic al elevului său, Dan Stupar a mers la vestiare după ce Gabor a fost eliminat pentru a se asigura că spiritele se vor calma. „Vio Gabor e tipul de fotbalist care joacă fiecare fază de parcă e într-o finală. Așa e el, mai determinat, dar nu e rău intenționat, caută mereu mingea. Nici astăzi nu a dorit să facă rău nimănui, însă nici nu trebuia să dea curs acelei altercații. Ne cerem scuze dacă s-a văzut altfel de pe margine, sau dacă cei de la UTA au fost ofensați, la fotbal e vorba de multe ori și de intrări mai tari, bărbătești, mai ales când vorbim despre fundași. Și eu am fost fundaș, și Gyuszi Balint, la fel, știm cu toții că trebuie să pui osul, chiar dacă de multe ori joci la limita regulamentului. Nici cei de la UTA nu ne-au menajat la unele faze, însă acest lucru face parte din joc, chiar și din cele amicale, de antrenament”, a punctat antrenorul celor de la Progresul Pecica.

Tomozei a luat un cartonaș roșu în acest sezon, în derby-ul Vestului cu Poli, pe când Gabor a fost suspendat la pecicani pentru cumul de cartonașe galbene.

13 comentarii

  1. Cunoscand acum reactiile lui Tomozei adversarii îl vor provoca sunt sigur! Mare atentie să nu musti momeala! Altfel un jucator nu bun, ci foarte bun pt liga a doua!

    0
    0
  2. ,,,Pocnitorii ” de meserie sunt recunoscuți imediat de tribuna ,dar mai ales de cei implicați direct .Sa Le ceri sa fie calmi ,e ca și cum ai cere cuiva să nu intervină la o agresiune fățișă asupra unei tinere pe o stradă .! Atacul banditesc cu acoperirea că e joc bărbătesc duce la finaluri de cariera sau chiar tragedii. de genul celui suferit de NESU Mai cu seamă că a fost și involuntar și regretat cu emoție de o întreaga. divizie olandeza . Sunt destule faze periculoase fără intenție . Ele sunt egalate de agresiune voluntară. mai ales în intilniri dezechilibrate sau faze cu iz de batjocură . Jucătorul e educat sa lupte ,chiar să simuleze ,dar la atac ,,haiducesc” îți pune mana in beregata !!

    0
    0
  3. Tomozei un super băiat dar iritați ăștia de la Pecica fundașul central Gabor (care are probleme meci de meci) și fundasu stinga (care este stângaci cu totu) au provocat mereu dorind sa demonstreze de fapt ca și liga 3 este mult pentru ei!

    0
    0
    1. Da acești „fotbalisti” ca au fost frustrați ca ii pasau si au si condus la.un moment dat si in timpul jocului ii înjurau pe cei de la Pecica nu spuneti nimic??? Ca ii făceau țărani și in tot felul?? Daca joaca cineva cu Uta trebuie sa se dea la o parte ca vezi doamne ii Uta? Ii joc in care exista contact. Nu cred ca Gabor a vrut sa lovească pe cineva intentionat. Dar aere de fotbaliști la uni dintre jucători de la uta si-a spus cuvantul prin injurii la adresa celor de la Pecica. Si referitor ca au vrut sa demonstreze te contrazic. Un fotbalist nu trebuie sa demonstreze isi face doar datoria si da tot ce este mai bun indiferent ca e antrenament, meci amical sau joc oficial. Fiecare are stilul său de joc dar Gabor linistit ar putea juca mai sus de liga a 3, trebuie cizelat din punct de vedere (disciplinar in timpul jocului ma refer la nervi). Nu va dati cu parerea daca nu stiti ce a fost. Numa bine

      0
      0
      1. UTA este Campioana Pronvinciei, emblema fotbalului aradean. Te rog nu compara o echipa dintr-o comuna cu UTA ARAD.

        0
        0
      2. Nimeni nu a comparat pe uta cu alta echipa citeste mai bine. Daca te uiti am scris ca ce vroiai sa faca sa meargă sa stea pe teren?si uta sa isi faca antrenamentul? Si ei sa joace dupa cum vroia uta??? Normal ca joaca cu ambiție și fiecare a vrut sa joace cat mai bine. Iti dai seama cate sti tu de fotbal daca si cultura ta e ca pecica e comuna ??

        0
        0
      3. Alex nu zic ca nu ai dreptate ca jucatori de la UTA au injurat dar te rog sa nei spui care sunt aceia. De ce Stupar nu o spus nimic de asta? De ce chiar el o spus de Gabor ca a sarit calul? ca la cum il stiu pe Stupar nu se ascunde in a spune adevarul. Oare cei de la Pecica au fost usi de biserica.

        0
        0
      4. Alex ioniță de ex, Tomozei, ilie. In primul rand ei trebuia sa isi vada de joc si sa le dea de gandit cand o echipă de liga a3 ia pasat ba mai mult ia si condus. Corect gabor a avut câteva intrări care lor li sa parut a fi dure cu siguranta nu a vrut sa lovească. Iar acest ioniță a început cu morți și dupaia cu țărani și dr acolo a început totul. Iar Gabor e omul ca daca înjuri atunci ii sare mustarul. Vi se pare normal de Tomozei si reactiile lui cu figuri de fotbalist în care si-a dat jos tricoul si le cerea sa se bata?

        0
        0
  4. De acord cu tine Dan Stupar ca, fundasul trebuie sa fie putin mai agresiv in aparare dar nu te supara , fundasul tau Gabor, a sarit calul a intins coarda prea mult la multe din intrarile lui intrand la rupere dar nu a vrut sa inteleaga si deaici a si pornit conflictul !!! Dane ,este doar un meci amical ce naiba la astfel de intrari se lasa cu accidentari grave !!!

    0
    0
  5. @marin fundasul ala stinga de la pecica putea sai dea din km lui alergati si la simo sau tu ai vazut alt meci …si sunt cu totul de acord cu @ALEX ..atunci dupa ce au mai venit tu @marin trebuia sa te pui pe ginduri in prima repriza nu sa te legi de unu si altul sau nu sti de alti fundasi care jucau dur unul e selectioner acuma…o zi buna tuturor

    0
    0
  6. Tomi este un caracter trup si suflet,dar din pacate si trebuie sa sa se stie,va fi provocat….Daca un Pula Verde,bleaga de nivel de liga a 4-tra reuseste sa il provoace 90 minute,inseamna ca jmecheri concurenti,il vor executa…Probleme la balcon…..Nu am fost fotbalist,dar daca ma tot provoaca,mereu,aplic metoda Liviu Giurgiu, Sandu Gaica,Pavel Szell,Radu George(cot)….Apoi iti trece rapid…..Pe langa mine nu treci doar vomitand eventual….
    Si Stupar stie ce vorbeste,a avut profesori buni…..Incerci odata,de doua ori,,pe langa mine…dar apoi vomiti pe teren”…..De aici se pune Pecica….Bravo Stupi….!!!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button