25/10/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

Sebișenii au informat FRF-ul că se retrag din campionatul Ligii a 3-a, Horezu prima echipă ce stă pe puncte în seria a IV-a

Cele 99% de procente date pentru retragerea celor de la Național Sebiș din campionatul Ligii a 3-a au devenit 100%. În aceste zile, gruparea de pe Crișul Alb a informat oficial Federația Română de Fotbal că este în imposibiltatea de a mai continua competiția după ce autoritățile locale nu au aprobat bugetul necesar continuării activității. De altfel, marea parte a jucătorilor care au strâns 14 puncte în turul campionatului s-a despărțit deja amiabil de Național și doar câțiva, dar și antrenorul Dănuț Șomcherechi, se vor bate pentru drepturile lor bănești pe toate căile posibile.

Până una alta, vestea retragerii sebișenilor din întrecerea oficială a fost confirmată și de președintele celor de la Flacăra Horezu. Gruparea vâlceană era prima ce ar fi trebuit să dea piept cu Naționalul în retur, dar: „Am fost informați de domnul Ionescu, de la Comisia de Competiții a Federației Române de Fotbal, că nu se mai joacă partida cu Sebișul. Oaspeții noștri au anunțat că se retrag din campionat, așa că ne-am mișcat repede și am stabilit un amical. Vom juca vineri, de la ora 12, cu Viitorul Pandurii, pe arena din Târgu Jiu, înaintea partidei oficiale FC U Craiova și Șoimii Lipova, ce începe la ora 15. Îmi pare rău pentru clubul din Sebiș, au o bază sportivă foarte bună, păcat că s-au retras. Probabi,l vor reveni peste câțiva ani când vor avea din nou finanțare”, ne-a declarat Valentin Grigorescu, președintele celor de la Horezu.

Așadar, formația din județul Vâlcea e prima din seria a IV-a ce va sta pe puncte în returul Ligii a 3-a. De acum, sebișenii vor pierde toate meciurile la „masa verde”, urmând să fie retrogradați în ultimul eșalon județan.

0
4
%d blogeri au apreciat: