Stranieri aradeni

CS U Craiova, în pole-position pentru semnătura lui Țucudean?





Prosport.ro susține că pauza provocată de COVID-19 a adus multe tensiuni la CFR Cluj. Dan Petrescu și George Țucudean nu s-ar mai înțelege deloc, iar atacantul are tot mai mici șanse să rămână la echipa campioană. Contractul îi expiră în câteva săptămâni, iar șefii nu i-au propus o nouă înțelegere.

Imediat, s-a speculat că atacantul arădean va ajunge la una dintre echipele „roș-albe” la care a evoluat în cariera sa, UTA și Dinamo. Din informațiile noastre, discuții cu conducerea „Bătrânei Doamne” nu s-au purtat, pentru simplul fapt că antrenorul Laszlo Balint are alte priorități acum, cu atât mai mult cu cât FRF-ul a optat pentru varianta play-offului la Liga 2-a, cu înjumătățirea punctelor.

Se pare că nici „câinii roșii” nu au insistat prea mult, iar pe „fir” ar fi intrat CS Universitatea Craiova. AntenaSport chiar susține că atacantul arădean de 29 de ani a acceptat deja oferta oltenilor, urmând să fie parafate și actele cât de curând. Proiectul formației din Bănie l-ar atrage pe fotbalistul cotat de transfermarkt la 1,4 milioane de euro și din perspectiva cuceririi unui al cincilea titlu de campion al României, cu patru echipe diferite.

E posibil ca ruptura dintre dintre CFR și Țucudean să aibă la bază și problemele la inimă ale arădeanului, descoperite anul trecut. Fotbalistul arădean a moștenit de la tatăl său sindromul Wolff-Parkinson-White (WPW), cel care l-a obligat pe Marius Țucudean să pună ghetele în cui în anul 1994, la doar 27 de ani. ”Noi, toți cei din Familia CFR, suntem și vom fi mereu alături de George Țucudean și îl vom susține în toate demersurile sale. Avem toată încrederea că „Țucu” va reveni mai puternic în iarbă și că ne va ajuta în continuare să câștigăm trofee. Și-a adus contributia de atâtea ori prin golurile sale în obținerea unor victorii importante, iar acum e rândul nostru să fim alături de el”, scriau cei de la CFR Cluj la acel moment.

3 comentarii

  1. Petrescu și-a arătat optimismul până începe treaba .Adept al antrenamentelor până scuipi sânge ,nu mai ești. prieten cu el dacă încerci să-ți faci singur program . Chiar daca vrei sa fii prudent cu sănătatea. George nu poate fi considerat inca valid 100% . Craiova poate oferă un regim preferențial și. urmărește finaluri explozive de 20 ,30 de minute ale talentatului Tucudean Varianta valabilă pentru el. ar fi fost UTA !! Ovariana și mai realistăe chiar final de carieră . !! Vrea sa demonstreze ceva ! Dar oare merita riscul ,când medicii se uita mirați la viruși intrați în cotidian ???

    0
    0
  2. Cu o asemenea boala…G.Tucuden chiar daca ar reveni la UTA (fala e mare si cred ca nu mai coboara la UTA,,,) va spun ca nu mai poate avea randamentul scontat,poate patron cu d-l Cosma si tatal Marius la UTA ! Si la el e valabila cantarea >Care frunza pica jos ,Nu mai urca unde-o fost…Asa-i si Tucu cand pica,Toti banii nu-l mai ridica…..<.!!!!.Hai UTA !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button