UTA Arad

Ioniță și Moise, marcatorii primului joc în familie disputat de utiști de la revenirea la pregătire





Utiștii au încheiat prima săptămână de antrenamente colective  cu un joc școală, în familie. Exceptându-i pe accidentații Tomozei și Stancu, dar și portarul Opric, tușier alături de profesorul său, Gabi Vasiliu, coordonați de la centru de „secundul” Cezar Zanfir, fotbaliștii „Bătrânei Doamne” au fost atent analizați de Laszlo Balint în cadrul a două reprize de câte 25 de minute.

„Roșii” au fost cei care s-au impus la limită, cu 2-1, în fața „verzilor”, după „dubla” semnată Alex Ioniță, respectiv Romario Moise, din penalty. „Nu au fost două formule clare de joc, am schimbat deseori fotbaliștii între ei, cu scopul de a vedea la ce nivel ne aflăm și unde mai avem de lucrat în special din punct de vedere tactic. Stăm bine pentru faza de pregătire în care ne aflăm, mai avem o lună plină pentru a ajunge acolo unde ne dorim ca și exprimare în teren și principii tactice. Acum e important că am văzut jucători sută la sută implicați în acest prim antrenament cu joc după o pauză lungă. În general, au respectat tema pentru meciul de azi, probabil și săptămâna viitoare o vom încheia cu un joc între noi„”, ne-a declarat Laszlo Balint.

Antrenorul principal al „Bătrânei Doamne” a programat următorul antrenament pentru ziua de luni, dându-le posibilitatea jucătorilor și colegilor săi din stafful tehnic să ajungă la familiile lor. „Nu suntem mulți care am părăsit Aradul, majoritatea jucătorilor au preferat să rămână în oraș în mediul lor sigur, fără să riște nimic. Dar și restul știm ceea ce avem de făcut, suntem sută la sută responsabili, pentru că știm că procesul de pregătire și ceea ce va urma în play-off depinde în mare măsură de starea noastră de sănătate. Sperăm să-i avem cât mai repede și pe Tomozei și Stancu împreună cu noi. Din fericire, Bogdan nu a suferit o recidivă, așa cum am crezut inițial, credem că e o simplă inflamație pe tendon”, a adăugat Balint, care își va petrece weekendul împreună cu soția și băiatul său după cele trei săptămâni petrecute în condiții speciale la Arad.

Probabil, în weekendul în care se reia Liga 1, utiștii vor juca din nou între ei, pentru ca peste două săptămâni să încerce să lege acel test la Szeged, cu condiția ca restricțiile de la graniță nu fie atât de severe și după 15 iunie.









6 comentarii

  1. Parcă și vacanta asta prelungita a fost gândită tot pentru ,,nivelare” de forțe. !! Om exagera ,dar acum. suflam și in iaurt .!!Calm ,ingenios ,și primul om al lotului ,Balint stăpânește mecanismul creat de el O vacanta fara sa fi jucat ,urmată de jocuri fara vacanta !! Mai rămânea vorba să-i școli noaptea sa arate ce știu ! Alții au trecut și la asta . Spaniolii au etape în care vor juca la ora 23 !! Caldura ,care sperăm sa nu facă probleme ,macar in Arad . Să vedem orele. Să mai vedem și tragerea unui. program. deocamdată. secret. Suflam și aici in iaurt și ne aducem aminte cum cu bile ,,botezate” mai nimeni nu. câștigă la loto.

    0
    0
  2. Din partea mea,amicale sa fie cu oricine si sa marcheze orice fundas…..
    Nu ma pricep absolut la jocuri video dar parca 5 meciuri nu mi se par ceva extraterestru….Le-o tragem si gata,ciocul mic apoi….
    Hai,care se mai inscrie in realitate contra UTA mea?Cred sincer,ca le cam tremura chilotii….
    Am pus deja sampania la rece….Scrie pe ea UTA!!!!O vom bea cu totii,impreuna!Nici o emotie nu am!

    0
    0
  3. O intrebare lt domnii proprietari sportarad.ro
    Ati efectuat tragerea la sorti la acel mult trambitat concurs sau nici starea de alerta nu v-a permis sa faceti asta?

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button