Cluburi polivalente

CSM Arad mai are treabă cu echipele de Superligă şi Divizia A la tenis de masă

Membrii Consiliului Director al Federaţiei Române de Tenis de Masă au aprobat o serie de modificări în ceea ce priveşte calendarul intern. Astfel, în Superliga masculină și feminină se va mai desfășura doar returul, urmând ca, după încheierea acestuia, să se stabilească ierarhia finală, pe baza punctelor acumulate în tur și retur. La Divizia A și B feminin se merge după acelaşi scenariu, urmând să se mai dispute doar returul, iar după încheierea acestuia se va stabili ierarhia finală, pe baza punctelor acumulate în tur și retur. La Divizia A şi B masculin, se va desfășura returul, iar după terminarea acestuia se va juca un singur meci pentru promovare și retrogradare, în aceeași locație, după sistemul actual de încrucișare.

O altă decizie importantă s-a luat în privinţa Campionatelor Naționale individuale de juniori I, II și III, unde nu se vor mai juca probe de dublu (dublu băieți, dublu fete și dublu mixt). Pentru toate competițiile se așteaptă clarificări din partea autorităților privind măsurile de relaxare, astfel încât să se poată stabili datele de desfășurare. Perioada de transferuri se va modifica tot în funcție de clarificările pe care le vor aduce autoritățile în ceea ce privește măsurile de relaxare.

Fetele, pe locul şase după turneul tur al Superligii

Revenind la Superliga feminină, Buzăul găzduia în toamna anului trecut turneul tur, CSM Arad, tânăra şi noua echipă pregătită de Cristian Dodean terminând competiţia din Crâng cu un bilanţ de două victorii şi cinci înfrângeri: 3-0 cu CSM Moinești, 0-3 CSA Steaua, 3-2 cu CS Politehnica Iași, 0-3 cu CSM Bistrița, 1-3 ACS Dumbrăvița, 0-3 cu SM Slatina şi 1-3 cu Farul Constanța. În urma rezultatelor, CSM Arad a încheiat acest prim turneu pe locul şase.

Cu un lot mult întinerit – medie de vârstă de doar 16 ani – format din Adela Strună, Irina Rus (foto) și bucureșteanca Ana Barbu, obiectivul e menținerea în Superligă. „Vrem să le dăm o şansă în plus acestor jucătoare tinere. Ne propunem să formăm o echipă de viitor”, spune Cristi Dodean.

În Divizia A, fetele sunt pe podium, iar băieţii pe patru

CSM Arad a aliniat echipe şi în Divizia A (liga secundă), atât la feminin cât şi la masculin. Fetele au avut în toamna lui 2019 un prim turneu, la Moineşti, iar în final s-au clasat pe locul trei, cu un bilanț de cinci victorii și două înfrângeri. Noul antrenor-jucător al echipei arădene e Andreea Fistyulof, iar Andreea Craiu şi Mădălina Orban completează lotul CSM-ului.

Băieții, în formula Patriciu Muntean, Radu Muntean, Roman Bogdan şi Walter Berg, au jucat la Bistrița, unde s-au clasat pe locul patru, cu patru victorii și trei înfrângeri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button