24/09/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

Ce seară și pentru Apostu! ”Măria Sa fotbalul i-a răsplătit pe cei mai buni, UTA – cea mai bună echipă a sezonului și FC Argeș – cea mai bună echipă a play-offului”

Conducerea „Bătrânei Doamne” a mers pe mâna foștilor săi jucători, Laszlo Balint și Bogdan Apostu și astăzi Aradul sărbătorește revenirea în Liga 1. Prieteni și profesionști pe felia lor, cea de antrenor, respectiv impresar de fotbaliști, cei doi vor încerca să facă din nou din UTA un nume respectat și în elită.

Apostu a stat cu sufletul la gură alături de „roș-albi” astăzi, din tribuna oficială a arenei „Nicolae Dobrin” și la final s-a alăturat sărbătorii. Mesajul lăsat pe Facebook e cât se poate de grăitor despre trăirile lui Apostu:

”Mai presus decat functiile pe care le ocupam intr-un moment sau altul al vietii noastre, suntem oameni, cu trairi, sentimente si emotii. Astazi, UTA sarbatoreste din nou promovarea in liga 1 dupa o pauza de 18 ani!

Pentru mine personal, este o seara a mandriei si a implinirii profesionale, chiar daca sufleteste, din punct de vedere al implicarii emotionale, a fost probabil cel mai greu moment de gestionat. Astazi, UTA, unde reprezint 15 jucatori, condusa de pe margine de un Gyuszi Balint imperial, de un luptator si un antrenor extraordinar, a promovat in Liga 1 impreuna cu FC Arges, al carui antrenor este Ionut Badea, nasul copiilor mei.

Dumnezeu a vrut sa fie asa, pentru ca, pana la urma, Maria Sa fotbalul i-a rasplatit pe cei mai buni, cei care merita sa ajunga in Liga 1. UTA (cea mai buna echipa a sezonului) si FC Arges (cea mai buna echipa a play-offului).

Mandru de voi, baieti! Voi ati facut posibil visul asta, ati scos mii de oameni in strada si ati ramas in istoria Aradului cu litere de-o schioapa!

Felicitari UTA!

Bravo baieti, bravo Gyuszi!

Bravo, Ionut!

THE BEST IS YET TO COME!”

Presa centrală s-a grăbit să-i anunțe deja transferați la UTA, pentru noul sezon de Liga 1, pe mijlocașul Neluț Roșu și atacanții Vlad Morar și Ioan Hora. „Sunt discuții cu mai mulți jucători, dar nu s-a semnat niciun contract. Zilele următoare voi fi la Arad și vedem atunci ce putem concretiza”, ne-a declarat Apostu, impresarul celor trei fotbaliști menționați.

14
1