UTA Arad

Ce seară și pentru Apostu! ”Măria Sa fotbalul i-a răsplătit pe cei mai buni, UTA – cea mai bună echipă a sezonului și FC Argeș – cea mai bună echipă a play-offului”





Conducerea „Bătrânei Doamne” a mers pe mâna foștilor săi jucători, Laszlo Balint și Bogdan Apostu și astăzi Aradul sărbătorește revenirea în Liga 1. Prieteni și profesionști pe felia lor, cea de antrenor, respectiv impresar de fotbaliști, cei doi vor încerca să facă din nou din UTA un nume respectat și în elită.

Apostu a stat cu sufletul la gură alături de „roș-albi” astăzi, din tribuna oficială a arenei „Nicolae Dobrin” și la final s-a alăturat sărbătorii. Mesajul lăsat pe Facebook e cât se poate de grăitor despre trăirile lui Apostu:

”Mai presus decat functiile pe care le ocupam intr-un moment sau altul al vietii noastre, suntem oameni, cu trairi, sentimente si emotii. Astazi, UTA sarbatoreste din nou promovarea in liga 1 dupa o pauza de 18 ani!

Pentru mine personal, este o seara a mandriei si a implinirii profesionale, chiar daca sufleteste, din punct de vedere al implicarii emotionale, a fost probabil cel mai greu moment de gestionat. Astazi, UTA, unde reprezint 15 jucatori, condusa de pe margine de un Gyuszi Balint imperial, de un luptator si un antrenor extraordinar, a promovat in Liga 1 impreuna cu FC Arges, al carui antrenor este Ionut Badea, nasul copiilor mei.

Dumnezeu a vrut sa fie asa, pentru ca, pana la urma, Maria Sa fotbalul i-a rasplatit pe cei mai buni, cei care merita sa ajunga in Liga 1. UTA (cea mai buna echipa a sezonului) si FC Arges (cea mai buna echipa a play-offului).

Mandru de voi, baieti! Voi ati facut posibil visul asta, ati scos mii de oameni in strada si ati ramas in istoria Aradului cu litere de-o schioapa!

Felicitari UTA!

Bravo baieti, bravo Gyuszi!

Bravo, Ionut!

THE BEST IS YET TO COME!”

Presa centrală s-a grăbit să-i anunțe deja transferați la UTA, pentru noul sezon de Liga 1, pe mijlocașul Neluț Roșu și atacanții Vlad Morar și Ioan Hora. „Sunt discuții cu mai mulți jucători, dar nu s-a semnat niciun contract. Zilele următoare voi fi la Arad și vedem atunci ce putem concretiza”, ne-a declarat Apostu, impresarul celor trei fotbaliști menționați.









13 comentarii

    1. Cine, sobolanii ?
      Iata ce zicea unul Stefan:”Sunt curios unde va continua balint cu snagoavele lui, și cu jucătorii lui Apostu! Petrolul?”

      0
      0
  1. Gyuszi si Bogdan face-ti o echipa UTA cind întra pe teren sa tremure adversari…sa respecte acest frumos si greu tricou toată România.Ati vazut azi la primărie ce suporteri frumoși si pătimași are UTA…defapt voi știți.
    Gyuszi imi pare foarte rău ca nu m-am putut tine de promisiune care am zis cind am fost cu tata la antrenament de a veni sa sărbătorim linga voi .Singurul motiv pandemia:((( dar sa știți cu toate ca sintem departe cu sufletul și inima sintem linga voi .va iubesc .va pup pe toți și pup acest tricou sfint .Haide UTA.IUBESC ARADUL

    0
    0
  2. Urat din partea ta ca ii numesti sobolani. Merita numiti…GUNOAIELE sau MIZERIILE Aradului care comenteaza doar cand echipa pierde, face egal sau castiga :))

    0
    0
    1. Gunoaie sau mizerii sunt cei din anturajul tău măi nimicule, tu ești utist? Cred că nici bani de bilet la meci nu ai, intri pe ochi frumiși la meciuri ordinarule, cât despre echipă bravo lor multe felicitări bine că s-ru trezit în al 11 ceas.

      0
      0
      1. Uite ce ai scris aici:
        „Eu zic să nu vă mai prezentați. Eu sunt UTIST de 51 de ani am iubit această echipă și o iubesc până voi muri dar acești jucători și antrenori nu meritați să apărați acest club și acest oraș care de un an de zile vau iubit și susținut necondiționat, voi ce ați făcut, va-ți bătut joc de arădeni de club și de oraș, decât să promovăm cu voi mai bine mai jucăm 1 an în liga 2, rușine să vă fie sunteți jucători fără valoare, ați venit la UTA pt. bani și va-ți bătut joc de noi nu meritați promovarea mie rușine de voi. Poate sunt cam dur dar nu îmi doresc să promovăm cu niște măscărici, mai bine liga 2 decât cu voi în liga1. Plecați din ARAD toți! Încă odată sunt UTIST dar sper să nu promovați.”

        Daca ti-e rusine de ei si daca nu ti-ai dorit ca echipa sa promoveze „cu niste mascarici”…atunci tu ce mai cauti pe-aici sa mai postezi ?
        Ia reciteste de mai multe ori: „sunt UTIST dar sper să nu promovați” !!?!!??!!
        N-ai rusine. Dispari, ti-ai ratat cariera, sa fii suporter nu e pentru tine.

        0
        0
  3. In jocurile din play-off cred ca s-a vazut o fractura intre aparare si atac. Mijlocul nu a functiontl. Aici ar trebui 2-3 mijlocasi de nivelul ligii 1. Poate si doi fundasi. Aracul UTA-ei e foarte eficient cu support de la mijloc. Melinte si Jebari multumim dar trebuie sa plece.

    0
    0
    1. Te multumesti antrenor secund?
      Glumesc, dar nu se mai poate cu atatia specialisti. Pe bune, poate e Ronaldo liber de contract!😂

      0
      0
  4. Felicitari intregi echipe a UT-ei. Pentru UTA e extraordinar de bine ca il are pe Apostu ca impresar. El este atasat sentimental de acest club si cred ca se va construi o echipa puternica in urmatorii ani. Trebuie avut rabdare.

    0
    0
  5. BRAVO UTA ARAD!Felicitari tuturor!Acum am citit ca UTA a dat deja 3 lovituri fiind înțeleși cu Hora,Nelut Roșu și Vlad Morar lipsind doar semnăturile cei trei fiind reprezentați de Bogdan Apostu!

    0
    0
    1. Ce se mai aude cu cei 2 albanezi pe care îi aduce Efbet, Bregu Dejvi şi Guindo Saliou ? Vor fi impresariați tot de Bogdan Apostu ? Apostu are ochii formați pe jucători care nu spun nimic,dar joacă foarte bine.Am observat că cei 3 jucători sunt foarte constanți în campionatul Albaniei….Hai UTA….

      0
      0
    1. Ia intra pe linkul de mai jos si te gaseste la comentarii cu mizeriile tale…inseamna ca tu bei prea mult, nu mai stii ce-ai facut 🙂
      https://www.sportarad.ro/2020/08/01/a-fi-sau-a-nu-fi-in-liga-1-meci-de-totul-sau-baraj-pentru-utisti-in-trivale-sa-ne-indeplinim-obiectivul-pe-propriile-forte/
      sau intra si pe linkul urmator sa recitesti postul tau „mobilizator” si cum pronosticai Arges-UTA 3-1:
      https://www.sportarad.ro/2020/07/28/scenariu-horror-pentru-uta-pe-ilie-oana-argesul-o-intoarce-pe-petrolul-in-ultimele-10-minute-si-joaca-cu-promovarea-pe-masa-cu-aradenii/

      Imi pare rau ca n-am salvat toate comentariile voastre mizerabile si sa vi le arat acum cu Cip, Adi, Parioru, Old Boy, Utaaa, Mihai, Nelu, etc…ca sa nu mai zic de Dascalul, care e arhicunoscut.
      Oameni ca voi, lasati UTA in pace si plecati, n-aveti nicio treaba cu fenomenul de suporter…

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button