Superliga

Recursul lui Moise s-a amânat, mijlocașul își reia pregătirile cu Astra alături de Crișan







Putea fi ziua în care Comisia de Recurs a Federației Române de Fotbal să anuleze decizia Camerei Naționale de Soluționare a Litigiilor și Romario Moise să devină un jucător liber, cu o ofertă foarte bună de contract din partea UTA-ei.


Dar, totul s-a amânat și nu o săptămână, ci două, astfel că rămânem deocamdată la hotărârea CNSL de pe 1 iulie: ”MOISE ROMARIO VS. AFC ASTRA GIURGIU – Pretenții financiare și încetare raporturi contractuale – Respinge excepția prematurității/inadmisibilității acțiunii ca neîntemeiată. Admite, în parte, cererea. Obligă clubul la plata debitului reprezentând drepturi financiare restante. Respinge cererea de încetare a raporturilor contractuale, pentru justă cauză, ca neîntemeiată. Obligă clubul la plata taxei de procedură și a onorariului de avocat. Cu recurs”.


Iar recursul nu s-a judecat azi, ci tocmai peste două săptămâni, adică ziua de 20 august, în condițiile în care noua ediție a Casa Liga 1 ar trebui să înceapă o zi mai târziu. Asta înseamnă automat că Romario Moise își va relua antrenamentele cu echipa cu care se află sub contract, adică Astra Giurgiu. Dacă peste două săptămâni va fi declarat liber de contract, ar putea deveni defintiv fotbalistul UTA-ei, cu atât mai mult cu cât a declarat în diverse rânduri că se simte foarte bine la Arad și e legat sufletește de gruparea „roș-albă”. De altfel, Moise se află în aceste zile în vacanță la mare alături de o parte dintre colegii săi de la UTA, cu care a promovat în Liga 1 de pe primul loc.

Cine nu mai reveni cu siguranță în „alb-roșu” e celălalt fotbalist împrumutat de la Astra. Radu Crișan nu mai face parte din planurile lui Laszlo Balint, ca și un alt fundaș împrumutat, tânărul Andrei Rus, care aparține de Petrolul. Vă mai reamintim că pănă acum, „Bătrâna Doamnă” a mai renunțat oficial la Bogdan Stancu și Cristian Pușcaș, dar până la ora reunirii de luni, vor mai și alte „divorțuri”.

În fine, clubul fanion al Aradului primește și ceva bune de la FRF. Mai precis, Camera Națională de Soluționare a Litigiilor o obligă pe FC Voluntari să-i achite UTA-ei suma de transfer în contul transferului lui Cristi Costin. Este vorba despre suma de 50 de mii de euro, însă ilfovenii au drept la recurs și – probabil – îl vor face, fie doar ca să mai tragă de timp.



7 comentarii

    1. ce treaba are TAS cu aceasta speta? Aceste comisii de la noi amana aceste spete tot timpul, exemplu Planic la comisii din Romania amanat si tot amanat s-a dus la UEFA jab contract reziliat instant, jucatorul roman sta ca nu are ce face si pateste asta. Astra nu a dat bani pentru STAHL si UTA a ajuns la comisii inainte de a fi momentul TAS cand teoretic era prieten Burleanu. Au fost nu stiu cate amanari si in aceasta speta pentru ca asa functineaza de ani de zile aceste glume de comisi.

      0
      0
      1. Da, ai dreptate dar daca nu ne privea FRF-ul cu ochi rai dupa reclamarea lor la TAS poate am fi avut mai multe sperante.Referitor la procesul intentat la TAS impotriva FRF ( pe buna dreptate – chiar daca s a pierdut a fost miscarea normala
        care trebuia facuta) trebuie sa fim constienti ca oricand vom ajunge la mana lor vor fi contra noastra.Acest proces a fost ca si cum oricare dintre voi, v ati da seful in judecata…indiferet ca l castigi sau pierzi te cam astepti ca seful sa ti faca zile fripte

        0
        0
  1. Nu e efectul tas,e nesimțire, lipsă de respect,neprofesionalism și tot ce ține de acel sistem corupt și infect care conduce majoritatea instituțiilor statului!
    Referitor la Moise,am spus și ieri că din păcate e o cauză pierdută, păcat, baftă in carieră și mulțumim pentru bucuriile aduse.

    0
    0
      1. O sa il avem doar daca se va ajunge la un consens cu Astra altfel greu daca il vor mai amana de vreo 2sau 3 ori.

        0
        0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button