UTA Arad

Doar cazuri vechi de COVID, utiștii au „verde” pentru deplasarea de la Pitești





Conform protocolului, „Bătrâna Doamnă” a fotbalului românesc s-a testat pentru coronavirus cu cel puțin 7 zile înainte de următorul meci oficial din Casa Liga 1, cel de vineri, de la Pitești, cu FC Argeș. S-a întâmplat în această dimineață, iar rezultatele au venit la orele serii și nu au evidențiat noi cazuri de infectare cu SARS-CoV-2, ci e vorba doar despre cazuri mai vechi ce vizează juniori pe care – oricum – Laszlo Balint nu va conta prea curând. Este vorba despre Miculescu, Oroian și Isac, care nu pot reveni încă alături de colegi.

Iată și anunțul oficial al grupării fanion a Aradului: ”În dimineața zilei de 5 septembrie, jucătorii, staff-ul tehnic și staff-ul auxiliar al clubului UTA au susținut o nouă testare Covid, cea de-a unsprezecea de la data instaurării protocolului. Rezultatele au sosit în această seară și sunt negative.  Excepție fac trei dintre persoanele diagnosticate anterior cu rezultat pozitiv. Din totalul de șase persoane pozitive, trei sunt acum negative și reintegrate în programul echipei. Două rezultate sunt tot pozitive, în timp ce unul este neconcludent. Până la o nouă testare, cele trei persoane rămân în afara circuitului”.

Prin urmare, față de precedenta testare, doar Opric ar trebui să revină în grup, dacă nu va fi împrumutat la o formație de Liga 3-a, așa  cum se discuta înainte de a se infecta cu coronavirus. Pașcu a fost deja împrumutat la Cermei, iar Hrezdac este în proces de recuperare după operația de refacere a ligamentelor încrucișate din luna martie a acestui an.

3 comentarii

  1. Linia responsabila a grupării arădene. !! Și grije și noroc La noroc intra de fapt munca titanica de o izolare aproape draconica și respectarea mai mare a normelor medicale. Mai târziu va fi și interesant și didactic de explicat aceasta munca de excepție ,în care noi vedem doar vârful aisbergului !! Organismul. tânăr și în formare ,al juniorilor a trecut mai greu peste încercare De fotbal pt mai avea timp ,acum prioritară ,e sănătatea. Și ei ,ca și noi toți ,ne dăm seama ce greutate in aur are urarea ,,Sa fii sanatos” Înțelepciune unui popor în două cuvinte. !! Drum bun spre Pitești și cu puncte . BAFTA !!!

    0
    0
  2. M-a tampiti de cap cu infectarile astea idioate. Voi nu vedeti ca totul a fost de asa natura sa fie lasat loc liber altor juniori. Culmea, tocmai juniorii din stadiul precedent s-au imbolnavit. In fine. Noi ar trebui sa primim premiul Nobel pt smecherie. Hai UTA!

    0
    0
  3. Sa ajungeti cu bine in Arges si cu mai mare incredere, entuziasm si bineinteles, spirit de echipa, sa veniti acasa cu 3 puncte!
    Entuziasmul, sa se vada fara nici o exceptie… la fiecare fotbalist din familia UTA!
    Forza UTA!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button