Știrile zileiUTA Arad

Pizza 5 Colțuri îmbracă culorile „Bătrânei Doamne” a fotbalului românesc!





Dacă anul trecut și-a inaugurat restaurantul din Micalaca, de la parterul magazinului Gemi Center, de această dată Pizza 5 Colțuri și-a rebranduit clădirea din cartierul Aurel Vlaicu. La inițiativa doamnei Elena Bodri, pizzeria pe strada Obedeanu, nr. 22 a fost „îmbrăcată” în „alb-roșu” în cinstea echipei fanion a Aradului. De altfel, însoțiți de membrii din stafful de conducere al clubului, fotbaliștii pregătiți de Laszlo Balint au fost prezenți la inaugurarea noii picturi murale ale Pizzei 5 Colțuri și au și semnat pe ea pentru a o face și mai autentică.

Fiindcă există din nou restricții privind numărul maxim de persoane ce pot fi prezente într-un spațiu închis, fanii nu au fost invitat astăzi, dar sunt așteptați oricând la pizzeria din zona Lebăda. Pentru poze, dar – bineînțeles – și pentru a gusta din preparatele Pizzei 5 Colțuri. „Parteneriatul cu UTA este deja unul puternic, iar acest mural nu face decât să întărească relația noastră. La fel ca Pizza 5 Colțuri și echipa de fotbal este un brand care aduce bucurie în comunitate, care are o lungă istorie, plină de succese, pe care ne-am dorit să o onorăm. Așa că am transformat acest perete al pizzeriei într-un loc în care fanii echipei pot oricând să se fotografieze, iar arădenii să fie mândri de faptul că orașul nostru este reprezentat cu succes în elita fotbalului românesc. Ne bucurăm că suntem printre primii din Arad care iau atitudine și se implică în promovarea „Bătrânei Doamne”. Sperăm să fie doar începutul și că îi vom inspira și pe alții să facă același lucru”, a declarat Adrian Bodri, managerul general  al cunoscutei pizzerii arădene.

„Am răspuns cu drag invitației unuia dintre sponsorii noștri apropiați, suntem tot timpul deschiși pentru asemenea evenimente. Ne bucurăm când vedem arădeni atât de apropiați de club și de echipă”, au fost cuvintele lui Gyuszi Balint la finalul evenimentului.

Un comentariu

  1. De ar lua si altii exemplul familiei Bodri pentru ca asta inseamna sa fii de fapt echipa comunitatii. Felicitari!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button