Șoimii LipovaȘtirile zilei

Vlad a spart gheața la momentul oportun pentru Lipova: „Mă bucur că mi-am ajutat echipa după o perioadă mai grea pentru mine!” Ce îi transmite lui Rusu?





Titular pentru a doua oară în acest sezon, Michel Vlad a marcat un gol extrem de important pentru Lipova în deplasarea rivalei de la vârful clasamentului Ligii a III-a (seria a 8-a), ACS Dumbrăvița. Mijlocașul de bandă a înscris pe finalul reprizei cu un șut cu dreptul de la marginea careului ce a bătut pământul în fața portarului timișan și a intrat în plasă.

Bucuria fotbalistului a fost cu atât mai mare cu cât miercuri, cu două zile înainte de jocul cu „alb-verzii” lui Bălu, își sărbătorea împlinirea a 25 de ani. „Mă bucur că mi-am făcut acest cadou de ziua mea, dar și că băieții mi-au făcut acest cadou câștigând la ultima fază un meci foarte important pentru noi. Am o satisfacție enormă că mi-am ajutat echipa și că am spart în sfârșit gheața în acest campionat la capitolul reușite, după o perioadă puțin mai dificilă pentru mine. E freu pe margine, dar am avut mereu încredere în mine, m-am pregătit serios. Mai departe a fost și va fi mereu alegerea lui Mister dacă mă folosește de la început sau nu. Fie că joc 90 de minute plus prelungiri sau intru în repriza a doua, trebuie să dau totul pentru Șoimii Lipova”, spune Vlad, care a urmărit din tribună finalul de infarct, cu golul colegului său, Marcel Bercu, din cel de-al doilea minut de prelungire.

La bază stângaci, Vlad a marcat foarte puține goluri cu dreptul în cariera sa, iar cel de la Dumbrăvița a venit la momentul oportun. „Am șutat cu piciorul meu mai slab, însă la antrenamete exersez foarte mult și astăzi mi-a ieșit chiar în meciul ce ne ajută să trecem pe primul loc în clasament. Oricum, deocamdată nu am realizat nimic. Se știe că e mai ușor să ajungi în frunte decât să te menții acolo, dar, prin muncă și modestie, încercăm să câștigăm fiecare meci. Noi ne dorim mult să terminăm pe primul loc cu maximum de victorii, dacă se poate”, a adăugat lipovanul.

Concurent pe post, la Lipova, cu Denis Rusu, juniorul de 19 ani care începe să confirme inclusiv în Liga 1, în tricoul „Bătrânei Doamne”, Vlad are un mesaj clar pentru fostul său coleg: „Am fost și eu patru ani de zile la UTA, mă bucur foarte mult pentru Denis. Cred că o să ajungă un fotbalist foarte bun, pentru că are multă calitate. După numai trei-patru meciuri disputate a ajuns unul dintre remarcații de la UTA și îi transmit să o țină tot așa.  Ca fost jucător al UTA-ei știu cât de greu este acel tricou, câtă presiune e pe el, mai ales acum că echipa joacă din nou acolo unde îi este locul, în Liga 1. Dar, <<Piticului>>, așa cum îi spuneam noi, îi place presiunea, iar calitatea îl ajută mai ales în duelurile unu la unu. Merita să facă acest pas după ceea ce a demonstrat de doi-trei ani la Lipova”.

Michel Vlad a fost unul dintre fotbaliștii arădeni care a plecat cu noua UTA de jos, din Liga 4-a, jucând apoi pentru „roș-albi” inclusiv în Liga 2-a. Mai apoi, a fost împrumutat la Pecica și Cermei, iar acum este fotbalistul Lipovei.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button