Șoimii Lipova

Și fără jumătate dintre titulari, Lipova le-a dat 7 puștilor de la Becicherecu Mic: „Sunt mulțumit, deși puteam să marcăm și mai mult”





Șoimii Lipova s-a impus fără probleme la Becicherecu Mic și continuă să spere la primul loc în seria a 8-a a Ligii a 3-a. După 7-1 pe terenul „lanternei roșii”, elevii lui Flavius Sabău și Marius Ciubăncan au trei puncte în fața Crișului, care joacă în această etapă cu conjudețenii de la Pecica. Golaverajul este și el important, iar ecartul „șoimilor” s-a redus la 4, în condițiile în care în ultima etapă sosește la Arad penultima clasată, Progresul Ezeriș.

D. Pop (7), Gherasim (10), Paulevici (44), A. Gavrilă (45), D. Ciubăncan (62), Polgar (79 – penalty) și Marcel Bercu (87) au fost marcatorii „alb-albaltrilor” care au avut mulți jucători pe margine astăzi. „Sunt mulțumit că am dat 7 goluri cu lotul avut la dispoziție. Trabalka a fost accidentat, Filimon și Salhi au fost suspendați, Simion și Prună au rupturi de ligamente. În plus, Polgar a jucat accidentat, cu dureri musculare, iar Ardelean a  trebuit să iasă și el după câteva zeci de minute. Puteam să marcăm mai mult, a bătut și vântul, sunt mulțumit cu scorul și cu evoluția. Am jucat frumos, mingea jos, nu cu mingi lungi. Mai avem un meci, vrem să-l gestionăm bine și să câștigăm ca să rămânem în cărți pentru primul loc”, a spus Flavius Sabău la finalul disputei din județul vecin.

Printre marcatorii lipovanilor, și-au găsit locul și trei fotbaliști sub vârstă, plus Pop care are 22 de ani. „Am început cu 7 juniori, cumva juniorii Lipovei au jucat cu juniorii de la ASU Poli. Cel mai important este că tinerii care sunt cu mine de doi ani au jucat bine, chiar dacă împotriva unei echipe modeste și se văd deja lucruri bune”, a mai punctat „principalul” Lipovei, care, astăzi, nu l-a avut alături pe bancă pe Marius Ciubăncan.

„Secundul” lipovanilor a făcut muncă de cercetare astăzi la derby-ul seriei a 7-a: Viitorul Şelimbăr – Măgura Cisnădie, scor 3-1. Cele două echipe vor fi adversarele arădenelor din fruntea seriei a 8-a la meciurile de baraj pentru promovarea în Liga 2-a.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button