UTA Arad

UTA și-a depus dosarul de licențiere pentru campionatul următor al Ligii I





Echipei fanion a Aradului îi mai lipsesc trei puncte pentru salvarea matematică de la retrogradare, din confruntările cu Gaz Metan Mediaș (acasă) și FC Voluntari (în deplasare), dar există scenarii plauzibile pentru îndeplinirea obiectivului stagional și în cazul nedorit în care „roș-albii” nu mai ar mai acumula niciun punct sau ar scoate doar o remiză din cele două dispute.

Dacă data limită pentru depunerea dosarului de licențiere pentru UEFA (31 martie) a fost ratat, actele pentru Liga 1 au ajuns la timp pe masa Departamentului de licențiere a Federației Române de Fotbal. S-a ocupat personal Dorin Stana, team-managerul UTA-ei, care s-a deplasat la Casa Fotbalului în acest debut de săptămână. „Le mulțumesc colegilor și bineînțeles conducerii executive a clubului pentru volumul de muncă depus în întocmirea celor cinci dosare pentru criteriile de infrastructură, financiar, personal și administrație, juridic și sportiv”, ne-a spus „oficialul” arădenilor.

Urmează evaluarea actelor depuse de toate grupările de prim eșalon, plus cele cu șanse de promovare din Liga 2-a, însă nu ar trebui să existe probleme în dreptul UTA-ei. Cum spuneam, doar punctele salvării matematice mai lipsesc, dar aceastea ar putea veni duminică, după confruntarea de pe arena „Francisc Neuman”, cu Gazul lui Mihai Teja.









3 comentarii

  1. Nu trageti in pianist!Atat am de spus!Nu va atingeti de Dorin Stana…Punct!In oricine altcineva,dar nu in Dorin Stana!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button