Fotbal juniori

Medalii de argint pentru Atletico 2012 la Cheile Grădiștei





Copiii antrenați de Mihai Roșca și Cserneczky Árpád au luat parte, recent, la un puternic turneu desfășurat la Cheile Grădiștei. În competiție au luat startul 24 de echipe împărțite în 6 grupe, arădenii câștigând-o pe a lor fără să primească gol: 13-0 cu Kinder Brașov, 5-0 cu Unirea Slobozia și 10-0 cu Academia Juventus.

Faza superioară a reunit cele șase câștigătoare, împărțite în două grupe Super Play. „Galben-negrii” au fost din nou de neoprit: 9-2 cu Academia Voluntari și 4-0 cu Prosport București.

Ultimul act i-a regăsit pe puștii de la Atletico față în față cu timișorenii de la ASU Poli. A fost o finală dramatică, arădenii cu condus cu 2-0, dar jucătorii de pe Bega s-au impus la final cu 4-3.

Raoul Crișan, Andrei Oprean – David Secianschi, Matei Gorea, Eric Reinhardt, Stanislav Fricățel, Dominik Beserman, Tudor Lăzărescu, Darius Vulpe, Adrian Pop, Yona Stan, Mihai Oprea (golgeterul competiției, cu 27 de goluri, foto2) a fost efectivul condus de Mihai Roșca.  „Am întâlnit unele echipe foarte bune, sunt importante asemenea turnee pentru copii, în tot ceea ce presupune dezvoltarea lor fotbalistică. Sunt mulțumit de băieți, au reușit jocuri foarte bune”, a punctat antrenorul arădean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button