Arhivă articole

Frontiera Curtici va întâlni „satelitul” celor de la Hermannstadt pentru un loc în Liga 3-a!Astăzi, la sediul FRF, a avut loc tragerea la sorţi a programului celei de-a doua etape a barajului de menţinere / promovare în Liga 3. Campioana județului Arad, Frontiera Curtici, a făcut parte din regiunea a 6-a și avea trei variante de adversari din cadrul echipelor clasate pe ultimele două poziții în seriile de Liga 3-a, respectiv Industria Galda (județul Alba), Fortuna Becicherecu Mic (județul Timiș) și FC Hermannstadt 2 (județul Sibiu).

Sorții i-au scos în cale „grănicerilor” pe trupa de pe Cibin care a ocupat locul 9 în seri a 7-a, cu 15 puncte acumulate, la 4 distanță de Jiul Petroșani, formația de pe locul 8. Prima manșă se va juca în județul Sibiu duminică, de la ora 18, iar cea de-a doua peste o săptămână, adică pe 23 mai, la Curtici.

Adversarele arădenelor din sezonul 2020-2021 a Ligii a 3-a au parte de următoarele baraje: Aurul Brad (Hunedoara) – Fortuna Becicherecu Mic, respectiv Dunărea Calafat (Dolj) – Progresul Ezeriș (Caraș-Severin).

0
0
loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.