De ce trebuie să ții cont atunci când plasezi un pariu sportiv?


Pariurile sportive sunt prezente de când lumea, iar de-a lungul timpului s-au “modelat” în funcție de cerere și ofertă. Sunt câteva aspecte de care trebuie să ții cont atunci când plasezi un pariu sportiv. Nu doar cunoștințele despre echipă sau jucător sunt necesare.

Pariurile sportive sunt o formă de divertisment din ce în ce mai populară. Au fost întotdeauna preferate, dar în ultimii ani au cunoscut și o diversitate fantastică. În prezent, poți paria cam aproape pe orice te gândeșți. Din domeniul sportiv, toate sporturile îți oferă un pariu. Și poți face o grămadă de combinații: fie plasezi un pariu pe un scor anume la pauză, fie pe un jucător anume, fie pe un scor. La ce trebuie să fii atent atunci când dorești să faci un pariu ceva mai consistent?

În primul rând, e adevărat că trebuie să știi câteva ceva despre echipa / jucătorul / meciul în cauză. Poți paria și “la noroc”, cum se zice, adică așa cum ar paria un începător sau o persoană care s-ar ghida doar după instinct. Ține minte că sunt foarte mulți fani înfocați ai unui anumit sport și știu absolut tot despre el: de la jucători, ani, performanțe. Asta poate afecta cota pe care o are un pariu anume. Așa că documentează-te inainte.

În al doilea rând, fii atent la cota pe care o afișează partea / echipa pe care vrei să pariezi. Dacă nu eșți foarte sigur, încearcă să nu pariezi sume foarte mari de care nu te poți lipsi. În general, pariurile sunt făcute de plăcere, iar banii investiți ar trebui să fie bani de care nu depinzi neapărat. În funcție de momentul la care pariezi, și cota poate fi diferită. Mai mult, chiar și rezultatul pe care încerci să îl ghicești “influențează” valoarea cotei. Fă-ti niște calcule înainte să te duci la casa de pariuri. Chiar și dacă nu te joci la casă și joci online, tot ia un pix și o foaie și încearcă să dezvolți un plan. Gândește-te că pariatul e ca și cum ai juca poker. Fie că joci la un turneu fizic, fie că joci online, tot e necesar să știi regulile de bază ca să îți poți forma o strategie personală în minte. Niciodată nu strică, iar planul contează mult mai mult decât cunoștințele sau suma pe care pariezi, spun pariorii profesioniști.

Dacă ai pierdut – iar acest lucru se poate întâmpla oricând – încearcă să nu joci după, la recuperare. Astfel, rișți să pariezi mai mult decât ai vrut inițial și ajungi să și pierzi mai mult din dorința de a recupera ce s-a dus.

Stabilieste-ți din start un obiectiv cât de cât realist. Sigur, cu toții ne dorim să dăm lovitura, însă cu cât un lucru pare mai greu de atins, cu atât șansele ca el să se îndeplinească sunt din ce în ce mai mici. Nimic nu este imposibil, dar lucrurile gândite și planificate dinainte au mai multe șanse să se împlinească.

Mai departe, întreabă-te de ce îți place să joci. Eșți un parior de weekend, un parior de plăcere sau cineva care trăiește din asta? Obiectivul și motivația fiecăruia contează mult mai mult decât te-ai fi așteptat.

Analizează fiecare pronostic, fără să te inspiri de pe un website sau de pe altul. Vei ajunge să ai informații distorsionate care nu te vor face să plasezi un pariu bine gândit. Și nu în ultimul

rând, încearcă să ții sub control orice nevoie pe care ai simți-o de a paria haotic, de mai multe ori pe zi și pe sume pe care nu le deții. Pariurile sportive trebuie să fie o formă de divertisment care îți aduce plăcere și satisfacție. Fii chibzuit și rezonabil și pariază doar pe ceea ce știi, ceea ce cunoșți și, de ce nu, întreabă-ți și instinctul din când în când. Acest joc are frumusețea lui aparte.

Așa că, data viitoare când te duci să bifezi biletul, ține minte sfaturile de mai sus și pariază cu cap… și suflet, pentru că și pasiunea are ceva de spus în rândul pariorilor.

0
0


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.