Frontiera Curtici - arhivă liga 3

Bihorenii au trecut Granița: Frontiera Curtici – CA Oradea 0-1





După 4-0 cu Cermei și 0-1 cu Crișul, CA Oradea s-a deplasat și în județul nostru pentru ultimul său test înainte de debutul stagional, de miercuri, în Cupă, de la Tileagd. Iar băieții lui Florin Farcaș au avut o prestație solidă, încununată cu succes, după reușita lui Porumb.

Aceasta a căzut în minutul 72, la o fază la care portarul Miclean nu s-a sincronizat cu fundașii din fața sa. „Grănicerii” au fost extrem de timizi în atac, pe când bihorenii au mai avut și alte situațiie de poartă.

Curticenii au fost în formulă completă pentru acest test, la dispoziția staffului tehnic revenind și Alin Mihai, accidentat în ultimele săptămâni. „A fost un meci echilibrat, noi venim după două săptămâni grele, cu încărcare fizică.  A fost un ritm bun, am depus ceva efort, tactic am stat destul de bine. Nu au fost multe ocazii, iar golul l-am din fază fixă, la o neînțelegere colectivă în apărarea noastră. Urmează două săptămâni de reglaje tehnico-tactice și sâmbăta viitoare un meci cu Unirea Sântana”, a punctat Radu Anca, antrenorul lui „Fronti”.

„Am dominat jocul, ne-am creat trei-patru ocazii mari de gol, dar am marcat o singură dată. Echipa gazdă nu ne-a pus prea multe probleme. A fost un meci reușit, pe un teren bun. Am făcut o repetiție utilă pentru partida de miercuri, din Cupa României, unde sperăm de asemenea să câștigăm”, a afirmat Florin Farcaș pentru bihon.ro.

Formații:

Frontiera: Mucha – Cleuța, Calvin, Gligor, Puta – Al. Pavel, N. Varga – Cr. Moldovan, Avrămuțiu, Prică – Burlă. Au mai jucat: Miclean – Vereș, Brândușe, Huțanu, Morar, Alin Mihai, Ciupuligă, Vărădean, Păulin. Antrenor: Radu Anca.

CAO Oradea (prima repriză): Bob – Copil, Mintaș, Letan, Ioviță – Gunie, Cherman, Ardelean, Meșter – Marina, Gheorghiță. Antrenor: Florin Farcaș.

CAO Oradea (repriza a doua): Pop – Urbanowski, Chitaș (min 70 Stan), Alex Popa, Kovács, Marina (min 60 Meșter, min 80 Gheorghiță), Cîrjan, Lezeu, Săutiuț, Abrudean, Porumb.

Arbitri: Tudor Jurcă – Sebastian Pantea, Cristian Takacs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button