Frontiera Curtici - arhivă liga 3

„Vameșii” își numără atent pașii spre (re)debutul în Liga 3-a: Frontiera Curtici – Unirea Sântana 2-1





Contracandidate directe (până la un anumit punct) pentru câștigarea Turnelui de desemnare a campioanei județene, Frontiera Curtici și Unirea Sântana s-au întâlnit astăzi într-un amical, pe terenul de la Vamă. Ca și în primăvară a fost 2-1 pentru „alb-albaștrii”, care acum se pregătesc de (re)debutul în Liga 3-a, în timp ce „roș-negrii” pleacă la drum tot în Liga 4-a, dar cu Radu George la timonă.

Deschiderea scorului nu s-a lăsat prea mult așteptată și a venit din partea lui Bogdan Burlă, care a pus latul la pasa ideală a lui Varga. Era minutul 18, după care „Fronti” și în special Burlă, dar și Avrămuțiu și Moldovan s-au jucat cu ocaziile. 2-0 s-a făcut după o oră de joc, când de această dată Burlă a fost servant pentru reușita simplă a lui Huțanu. Sântana a reintrat în joc destul de târziu, prin Laurențiu Berar (acesta inițial ratase două ocazii importante), care a beneficiat de o pasă a lui Claudiu Popa și a tras excelent la colțul lung.

În condițiile în care  nu beneficiază încă de aportul lui Alin Mihai, Radu Anca îl folosește tot pe Burlă în atac, iar fostul fundașul stânga al UTA-ei nu se descurcă deloc rău. „A și scăpat deja de 12-13 kilograme și sunt convins că va mai da jos. E o variantă viabilă pentru noi la Liga 3-a, poate că mai sus nu s-ar descurca atât de bine în atac. Altfel, mă bucur că progresăm ca și joc de la săptămână la săptămână, mi-ar plăcea, însă, să nu mai ratăm atât de mult. Totodată, mai avem de integrat copiii în formula noastră, încă nu ne-am hotărât sută la sută asupra celor trei care vor începe meciurile în Liga 3-a. Așteptăm și noi să ne cunoaștem adversarele din serie, singura noastră problemă ar fi legată de deplasări. Nu vrem să plecăm departe de casă, nu prea avem buget de deplasări lungi, iar unii jucători de-ai noștri și lucrează și am fi încurcați și din acest punct de vedere în cazul deplasărilor de două zile”, a afirmat Radu Anca, antrenorul principal al Frontierei, care-l testează și pe Victor Lolea, băiatul de 19 ani al președintelui AJF Caraș (Viorel Lolea), care a evoluat în sezonul trecut la Progresul Ezeriș.

Radu George se confruntă încă cu probleme importante de lot. Caba, Ianc, Stanciu, Toader și Csurka mai lipsesc și în următoarea perioadă, iar Martin și Berar nu sunt nici ei foarte bine după jocul de azi. Peia și Micici au absentat și ei. „Sigur, Curticiul a fost echipa mai solidă, dar am avut și noi ocaziile noastre. Personal, sunt mulțumit de progresele pe care echipa le-a făcut de la începutul pregătirilor, dacă am avea echipa completă am fi fost și mai optimiști”, susține, Cătălin Puia, managerul „uniriștilor”.

Formații:

Curtici: Mucha – Cleuță, Calvin, Gligor, Puta – Al. Pavel – Moldovan, N. Varga, Avrămuțiu, Prică – Burlă. Au mai jucat: Miclean – Moraru, Hutțanu, Coșa, Brîndușe, Ciupuligă, A. Popescu, Vereș, Lolea.

Sântana: Mureșan – Savin, Paven, Cernat, Politic – Bodea, Martin – Marc, Olteanu, Kozma – S. Berar. Au mai jucat: Cl. Popa, Bătrân, An. Popa.

Arbitri: Radu Bîtea – Denis Calnacov, Vlăduț Stanciu

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button