Crisul Chisineu-CrișUTA Arad

Repetiție utilă pentru Voluntari, dar Balint are și nemulțumiri: UTA – Crișul Chișineu Criș 2-1





Pentru prima oară de la începutul sezonului, Laszlo Balint a ținut să le dea minute și jucătorilor săi care au evoluat mai puțin în partidele Ligii 1. Amicalul cu divizionara terță, Crișul Chișineu Criș, a fost posibil și prin prisma programării, căci după meciul cu CS U Craiova, UTA joacă duminică, tot pe teren propriu, cu FC Voluntari. Prim divizionara arădeană s-a impus cu 2-1, după primă repriză în care a ratat destul de mult și o a doua mai modestă. Aproximativ 250 de fani au urmărit jocul de pe arena „Banatul” din Sânnicolau Mic.

Un singur titular cu formația olteană, respectiv Marius Tomozei, a început și testul cu Crișul. Pe teren a reapărut după mult timp și fundașul Florin Ilie, care a făcut cuplu de fundași centrali cu Alex Benga, iar în fața lor au evoluat Vorobjovas și Cristi Mihai, pentru ca Isac să joace în spatele vârfului Dangubic. Croatul a și fost cel care a deschis tabela după 14 minute de joc, reluând plasat, din careu, o pasă lungă a lui Shlyakov. Bustea a lovit bara cu capul, înainte de a duce scorul la 2-0 dintr-o lovitură liberă executată la vinclu, de la 20 de metri. Dangubic putea face și el „dubla” dacă nu ar fi lovit și el bara, însă UTA a mai avut și alte ocazii importante, prin Negoescu sau Isac.

Dacă în prima parte Crișul nu a reușit mare lucru în ofensivă, la 5 minute de la reluarea reprizei, a redus din diferență. Susan a centrat din corner, iar Sergiu Sabău a reluat cu capul  în vinclu. Balint l-a taxat verbal pe Ilie pentru lipsa de reacție, antrenorul „roș-albilor” fiind extrem de deranjat de faptul că echipa sa nu reușește să gestioneze cum trebuie fazele fixe. Crișul a mai avut o contră periculoasă, prin Modan, care a tras, însă, telefonat exact pe direcția lui Mociu. Venit de pe bancă, Vukcevic a primit o minge peste apărare de la Vorobjovas, dar Roșca i-a închis la timp unghiul de finalizare. Ardelean i-a iertat pe utiști de un penalty, la duelul dintre Ilie și Teședan, iar pe contraatac, Bustea a ratat din 2 metri desprinderea, Chiar la ultima fază, Vukcevic a reluat cu capul de puțin pe lângă și UTA câștigă la limită meciul de verificare cu Crișul: 2-1.

Formații: 

UTA: Balauru (60 Mociu) – Tomozei (60 Vukcevic), Benga, Ilie, Shlyakov – C. Mihai, Vorobjovas – Bustea, Isac (60 Mercioiu), Negoescu (55 Mar) – Dangubic. Antrenor: Laszlo Balint

Crișul: A. Roșca – Haloș, Al. Sabău, Nistor (60 Ivan), Siminic – Susan, Tănase, Clej – Busuioc (60 Ciornei), Modan (75 Pașca), Giurgiu (46 Teședan). Antrenor: Adrian Abrudean

Arbitri: Mircea Ardelean – Loredan Bogdan, Florin Vesa

FOTO: UTA Media Design

6 comentarii

  1. Fii corect …
    Soarele nu a fost aliatul UTA-ei la golul primit, Sergiu Sabău a reușit să dea cu capul în ciuda astrului,care i-a orbit pe unii.
    Sunt aspecte pozitive, golurile și câteva acțiuni și dezamăgirea că UTA nu prea reușește să paseze între linii, adversarul interceptând în majoritatea cazurilor.
    Mi-a plăcut Benga, plasamentul,implicarea, felul în care comunica cu colegii lui, deasemenea Filip,Bustea și Balauru sunt evidențiații mei.
    Forza UTA!

    0
    0
  2. A pasa si in special pasa la firul ierbii este o problema la UTA,pasa la una sau doua atingeri presupune a alerga mai mult cu demarcari si binenteles tehnica individuala buna.

    0
    0
  3. Sa-l ierte Dumnezeu pe Ionut Popa,asa cum l-am si contestat,poate fara rost,uneori…La dansul,aceste meciuri „scoala”,erau nelipsite…Ii tinea in priza pe toti componentii lotului…Nici macar nu conta adversarul,neaparat…
    Ce morala se trage din acest joc de verificare,sau ce am inteles eu???Faptul ca avem variante foarte viabile ofensive,elastici,mobili,ratari,bare,dar e bai mare cu cei din aparare…Haotici,tzepeni,intarziati,nesiguri pe ei,mai mereu nesincronizati in aceasta formula…Probabil ca lipsa jocurilor ar face asta,cine stie???
    Oricum,succes si sa traga tare de ei!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button