Baschet

Focar de COVID la FCC Baschet UAV Arad, meciul de la Târgu Mureș a fost amânat!



E focar de COVID în lotul FCC Baschet UAV Arad, care, evident, nu mai poate onora deplasarea de mâine, de la Târgu Mureș, în cadrul etapei a treia a LBNF. În urma rezultatelor primite la testarea antigen rapidă efectuată în această dimineaţă pentru 5 persoane din cadrul clubului, s-a luat decizia efectuării de teste Covid PCR. Rezultatul acestora a venit în această seară, toate cu confirmare pozitivă.

Echipa „galben-albastră” va fi supusă de către DSP Arad unei anchete epidemiologice și vor repeta și testele în zilele ce urmează, căci există riscul ca numărul de cazuri să crească. Și asta cu toate că întreg lotul, inclusiv stafful tehnic, e vaccinat.

În urma deciziei Federaţiei Române de Baschet, jocul va fi reprogramat la o dată care va fi convenită de comun acord de cele două cluburi. Totodată, pentru a respecta fair-play-ul competiţional, forul decizional va propune Comisiei de Etică ca jocul restanţă se va desfăşura cu tabelele echipelor valabil astăzi, 16 octombrie, ținând cont că perioada de înlocuire a jucătoarelor este deschisă până pe 28 februarie 2022.

Este pentru prima oară de la izbucnirea pandemiei de COVID când în lotul celor de la FCC Baschet UAV Arad apar mai mult de două cazuri de infectare în același timp și, deci, „galben-albastrele” solicită amânarea unei partide oficiale.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button