Fotbal juniori

Tatăl unui internațional utist a decedat în urmă infectării cu COVID!





Atacantul Academiei UTA, Ioan Vermeșan (15 ani), este în doliu. Și-a pierdut tatăl în această dimineață, acesta fiinf internat de trei săptămâni în spital ca urmare a infectării cu COVID. Adrian Vermeșan (69 de ani) a fost figură importantă a sportului timișorean, din calitate de director sportiv al echipei de baschet masculin. A activat la Elba Timișoara și la continuatoarele sale, până la SCM Timișoara, din 1986, până în aprilie 2019, aproape neîntrerupt.

”Vermeșan a fost testat pozitiv la data de 21 octombrie, iar din 27, a fost internat la Spitalul ”Victor Babeș”. Din cauza că starea s-a s-a agavrat și a făcut și encefalită, a ajuns la Spitalul Județean, la ATI. În această noapte, la 69 de ani, corpul său a cedat. Vermeșan nu se vaccinase. Din sportul timișorean, de covid-19 au mai murit Florin Bugar, pe atunci selecționerul naționalei de fotbal feminin, și antrenorul de box Nicolae Ispas” – scrie timisplus.ro

Ioan Vermeșan s-a transferat la UTA în această vară și e piesă importantă pentru echipele U17 și U16 în Liga Elitelor. E și component al naționalei Under 16, marcând ultima oară în septembrie, în succesul „tricolorilor”, cu 2-0, în fața Bosniei Herțegovina.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button