Fotbal juniori

Doar juniorii mari ai Academiei UTA continuă cursa în Cupa României!





O singură formație arădeană continuă în Cupa României după meciurile turului secund. Aceasta e cea mare a UTA-ei, pe când junorii Under 17 ai „roș-albilor” și cei de la ACB Ineu au ieșit din cursă.

Fără istoric la Under 19: LPS Bihorul – Academia UTA 0-4

Pe terenul celor de la LPS Bihorul, UTA Under 19 a controlat meciul de la un capăt la altul și la pauză conducea cu 2-0. Bulza a fost cel care a deschis scorul cu un șut la colțul lung. Sarkozi a scos un penalty pe care Ekmekci l-a transformat cu succes. Borcea a mărit avansul la 3-0, după ce a primit o minge bună la 35 metri de poarta adversă, a plecat singur și a trimis mingea în poartă cu un șut imparabil de la marginea careului mare. Ultimul gol al treupei pregătită de Dinu Donca, Adi Ungur și Mihai Petcuț a purtat semnătura lui Mihai: 4-0, rezultat final.

UTA U19: Blaga – Bortiș, Opriș, Roșu, Codrea, Sarkozi, Mihai, Borcea, Botoroagă, Bulza, Ekmekci. Au mai jucat: Bota, Bercea, Bădău, Blaga, Rigo.

Calificare pierdută după pauză la U17: LPS Bihorul – Academia UTA 2-1

Cu siguranță, așteptările arădenilor erau mai mari și de la meciul al doilea, dintre LPS Bihorul și UTA. În Liga Elitelor, „roș-albii” au 15 puncte peste orădeni, care de altfel sunt pe ultimul loc în play-out și nu în play-off (pe poziția a 4-a), ca și adversarii lor de azi. Totul părea să decurgă conform planului, când Academia UTA a deschis scorul după un sfert de oră, prin Patrick Pașcalău, dar gazdele au întors scorul în repriza a doua, la 2-1 și au reușit să se califice în următoarea fază a competiției. Vă reamintim că cealaltă formație angrenată în Cupă la U17, ACB Ineu a pierdut cu 11-12 (după penalty-uri) pe terenul celor de la ASU Poli.

UTA U17: Malița – Ronai, Novac, Funkenhauzer, Iurasciuc, Manoilă, Caia, Călin, Covaci – Vermeșan, Pașcalău, .









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button