Frontiera Curtici - arhivă liga 3

Radu Anca a fost admis la cursul de obținere a Licenței A UEFA, antrenorul Curticiului a obținut a 13-a medie din țară!







La începutul săptămânii trecute, 88 de antrenori din toată țara au susținut examenul pentru  admiterea la cursul de obținere a Licenței A UEFA.  S-au susținut două probe, scris (la Casa Fotbalului) și practic (la baza Sport Team București). Doi tehnicieni din Arad și-au încercat șansa în fața unei comisii de 8 antrenori cu experiență, printre care Massimo Pedrazzini, Lucian Burchel sau Ionel Augustin și unul dintre ei a și trecut examenul.


Este vorba despre Radu Anca (40 de ani), „principalul” Frontierei Curtici, care a fost admis cu a 13-a medie pe țară, 7,73. Fost fotbalist al UTA-ei în Liga 1, Anca a fost „secundul” lui Roland Nagy din 2013 până în 2015, în anii promovării „Bătrânei Doamne” din ligile patru și trei. Apoi a mai condus-o ca „principal” pe Frontiera Curtici (liga 4-a) și Gloria Lunca Teuz Cermei (Liga 3-a). De două sezoane a revenit la Curtici și i-a promovat pe „grăniceri” după 16 ani din nou pe scena eșalonului trei.


Doar 25 de antrenori vor și face cursul pentru obținerea licenței A UEFA, printre care și fostul utist, Cristian Dănălache. Din păcate, Flavius Sabău, antrenorul celor de la Șoimii Lipova, nu a fost admis, având media 6,82. În stafful tehnic al lipovanilor, „secundul” Marius Ciubăncan e deținător al licenței a UEFA.

Majoritatea candidaților au căzut proba practică, dintre cei 88, 74 trecând de scris.



2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button