Auto-moto

Arădeanul Cristian Mureșan a fost ales președintele Uniunii Balcanice de Motociclism






29-30 ianuarie, Bucureștiul a fost gazda Congresului Uniunii Balcanice de Motociclism (BMU), reprezentanții Federațiilor de motociclism din șapte țări fiind prezenți la întâlnire. Președintele Federației Române de Motociclism, arădeanul Cristian Mureșan, a fost ales Președinte al Uniunii Balcanice de Motociclism pentru un mandat de patru ani cu votul a șase federații, în timp ce contracandidatul său din Grecia, Stylianos Korelis (vicepreședinte al Federației Elene de motociclism), a primit un vot.

Adunarea Generală a Uniunii a hotărât de asemenea mutarea Secretariatului BMU la București și înființarea ca entitate juridică pe teritoriului României, cu un nou Statut. Federațiile din România, Bulgaria, Serbia, Grecia, Turcia, Moldova și Macedonia de Nord s-au constituit ca membri fondatori ai noii Uniuni Balcanice.

Consiliul Director al Uniunii Balcanice va fi condus de către noul Președinte și va fi alcătuit din Președinții Federațiilor de Motociclism din Serbia, Bulgaria, Grecia și Turcia:

Cristian-Ioan Mureșan – Președinte BMU, Președinte FRM (România);

Bozidar Mihailovici – Prim-Vicepreședinte BMU, Președinte AMSS (Serbia);

Angel Trakov – Vicepreședinte BMU, Președinte BMF (Bulgaria);

Maria Tsesmeli – Vicepreședinte BMU, Președinte AMOTOE (Grecia);

Bekir Unus Ukar – Vicepreședinte BMU, Președinte TMF (Turcia).

Mă bucură și mă responsabilizează încrederea acordată de membrii țărilor din Uniune. Vreau ca întrecerile BMU să fie un reper în materie de motociclism, acționând ca o locomotivă pentru sportul pe care cu toții îl iubim. De asemenea, îmi doresc ca Uniunea Balcanică să conteze în plan european iar Campionatele balcanice să fie rampa de lansare a sportivilor noștri către nivelul următor de competiție. Avem mult de muncă dar bazându-mă pe implicarea oferită de fiecare Federație sunt convins că vom reuși să reclădim Uniunea pentru membrii federațiilor noastre”, spune Cristi Mureșan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button