Frontiera Curtici - arhivă liga 3

Curticiul se deplasează pe „Hristo Stoichkov Arena” pentru: „O victorie obligatorie care să ne apropie de îndeplinirea obiectivului”


Chiar dacă a pierdut în ultima etapă a sezonului regulat al eșalonului terț, 1-3 cu Dumbrăvița, Frontiera Curtici e pe plus în acest debut de an. „Grănicerii” au strâns 6 puncte din confruntările cu Crișul și Periam și au dat un semnal clar campionatului. Vor să-și îndeplinească obiectivul indiferent de ceea ce se va întâmpla în vară legat de bugetul ce ar putea fi insuficient pentru încă un sezon în Liga 3-a.

Remus Avrămuțiu a fost singurul marcator al curticenilor cu Dumbrăvița, din postura de mijlocaș. De altfel, fotbalistul de 29 de ani, la Curtici de la 11 ani, cu parantezele UTA (o jumătate de sezon) și Sântana (un sezon) e joly-jokerul lui Radu Anca. „În perioada de pregătire am jucat mai ales vârf, apoi, din principa problemelor de lot am evoluat la mijloc sau al doilea atacant. Nu e o problemă pentru mine, sunt posturi cunoscute, mă bucur că mi-am putut ajuta echipa. Am fost și noi puțin surprinși de cele două victorii din deplasare, adică știam că va fi greu să plecăm cu puncte de Chișineu Criș și Periam. Apoi, după cum s-a jucat, cred că am meritat să câștigăm. Păcat că am pierdut cu Dumbrăvița, am fost prea naivi la golul de 0-1, după care a trebuit să riscăm mai mult și adversarii ne-au taxat. Stăm, însă, bine la intrarea în acest play-out pe care îl văd destul de echilibrat. Fiecare poate bate pe fiecare, a început și Periamul să câștige, deci totul se joacă încă”, susține căpitanul curticenilor.

Prima rundă a play-outului programează duelul nou-promovatelor din seria a 8-a a Ligii a III-a. Frontiera Curtici chiar are de luat o revanșă în fața celor de la Pobeda Dudeștii Vechi, care s-au impus în ambele manșe, 3-0 în Timiș și 2-1 la graniță, chiar înainte vacanța de iarnă. „Nu e o chestiune de răzbunare, pur și simplu ne-am pus în cap că e obligatoriu să câștigăm sâmbătă la Dudeștii Vechi. Am înțeles că va lipsi Dani Vasilcin, antrenor și jucător la Pobeda, cu toate că au și alți jucători cu experiență care pot face diferența, precum Budur sau Briciu. Dar, același lucru putem spune și noi, cu atât mai mult cu cât, în sfârșit, avem aproape tot lotul complet, cu excepția lui Huțanu, Pavel și Moldovan. Cum am spus, mergem după cele trei puncte, căci vrem să ne apropiem de îndeplinirea obiectivului. Chiar am vorbit între noi, cu antrenorul și vrem neapărat să ne situăm deasupra liniei, chiar mai sus și să stăm cu capul sus în fața tuturor în vară. Ceea ce se va decide apoi nu va mai depinde de noi”, a adăugat Avrămuțiu.

Pobeda – Curtici se joacă sâmbătă, de la ora 17, pe „Hristo Stoichkov Arena”.

Formații probabile:

Pobeda: Torok – Lungu, E. Miculescu, Ardelean, Vincu – Avădani, R. Briciu – S. Budur, Chistrugă, B. Rusu – Gînju.

Curtici: Mucha – Puta, Calvin, Gligor, A. Popescu – N. Varga, Coșa – Prică, Avrămuțiu, Andrieș – Burlă.

Arbitri: Adrian PalAndrei – Andrei Florentin, Alexandru Bogdănel (toți din Oradea)
Observatori: Dorin Voina, Florin Ştiube (ambii din Reşiţa)

FOTO: Costel Șerban

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button