Șoimii Lipova

Modan s-a deblocat în tricoul Lipovei chiar acasă, la Chișineu Criș: „Bucurie reținută din respect pentru fostul club și oamenii din tribună”





Legea ex-ului funcționează la orice nivel fotbalistic, iar dacă exista o cotă pentru deblocarea lui Nicu Modan în tricoul Lipovei chiar într-un meci cu Crișul aceasta era destul de mică. Asta s-a întâmplat sâmbăta trecută, fostul golgheter al formației de pe Crișul Alb a înscris pentru prima pentru echipa la care activează din iarnă, dar la care a rămas pe „sec” în primele 6 partide ale anului. E adevărat, în două nu a jucat, la Pecica fiind suspendat, iar cu Ghiroda (acasă), accidentat.


Sâmbătă, pe arena „Aurel Ardelean”, Modan părea să aducă trei puncte pentru echipa sa, învingându-l pe Blaga cu o lovitură de cap, în minutul 88. Lipova conducea cu 2-1, dar fundașul Sabău a restabilit egalitatea în prelungiri. „Mă bucur că nu e așa gravă accidentarea mea, mi-am revenit, am jucat și am reușit un gol cu care m-am descătușat. Cred că vor urma și altele. Nu am simțit o presiune în plus pentru că jucam contra echipei unde am petrecut ultimii cinci ani, în schimb  am simțit că o să dau gol ca să-mi ajut și eu actuala formație. Am avut posesie bună cu Crișul, puteam să mai dăm goluri, dar e greu când o echipă joacă pe două linii. După golul meu, ne-am retras și parcă nu am fost sufiecient de coincentrați, credeam că nu ne mai poate scăpa victoria. Crișul a forțat cu un fundaș central și nu am putut gestiona ultimele minute, păcat că am scăpat o victorie care era aur curat”, spune atacantul de 27 de ani.

Până în această iarnă, acesta a evoluat timp de 6 sezoane și jumătate pentru Crișul, echipă la care s-a transferat de la Luceafărul Oradea. „Când am dat gol m-am bucurat, dar am și fost un pic reținut, respect clubul unde am jucat atâția ani. La final am primit aplauze, oamenii mă apreciază pentru ce am făcut pentru ei și pentru clubul din Chișineu Criș. Abia atunci m-am bucurat cu adevărat și am salutat și eu oamenii din tribună. Sunt profesionist, joc pentru clubul cu care am contract, dau totul și le mulțumesc suporterilor care au înțeles acest lucru și care m-au aplaudat și mi-au arătat susținere după meci”, a adăugat „Modi”, care – de altfel – locuiește în Chișineu Criș.

Lipova intră deja pe teren mâine seară (ora 18, pe arena Motorul) pentru alte trei puncte mari, poate decisive în economia luptei pentru un loc de baraj. La Arad vine Dumbrăvița, echipa de pe locul 2, aflată la două puncte peste trupa lui Sabău. „Păcat că am fost egalți pe final la Criș, ăsta e fotbalul, suntem profesioniști, ce să facem acum? Continuăm, nu prea avem timp de analize, marți deja jucăm din nou într-un meci de totul sau nimic. Mai sunt doar patru etape, trebuie să câștigăm neapărat și să urcăm pe loc de baraj. Acum avem moral, trebuie să jucăm mai bine, mai atenți și mai concentrați”, mai susține Modan.

Clasamentul înainte de etapa intermediară de mâine, din play-off, în care se joacă: CSC Ghiroda și Giarmata Vii – Crișul Chișineu Criș (arbitri: Marius Omuț, din Satu Mare – Ioan Humița, din Caraș-Severin și Roberto Svatsnik, din Reșița, observați de Sorin Ciotlăuș și Cristian Gîț, ambii din Deva) și Șoimii Lipova – CSC Dumbrăvița (arbitri: Dragoș Lunca, din Cluj, Alexandru Turian, din Zalău, Adrian Iancău, din Derșida, Sălaj, observați de Cornel Pantea, din Oradea și Teodor Biriș, din Hunedoara) este următorul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button