Frontiera Curtici - arhivă liga 3

Anca, după ce Curticiul a fost egalată pe final de Pobeda: „Am pierdut nemeritat două puncte, am pățit ca la barajul cu Hermannstadt II…”





Frontiera Curtici rămâne fără victorie în play-outul Ligii a 3-a și după vizita celor de la Pobeda Star Bișnov. „Grănicerii” au condus până în minutul 85, când Huțanu și-a băgat mingea în proprie poartă, anulând reușitele lui Prică (25) și Avrămuțiu (64) și dând valoare celei lui S. Budur (54).

S-a terminat 2-2 și „Fronti” mai are un singur punct în fața Periamul, în condițiile în care în weekend stă, iar trupa lui Bălu merge la Dudeștii Vechi. „Am pierdut nemeritat două puncte mari după jocul prestat și numărul de ocazii. Am avut posesie, am dus mingea bine pe laterale, am centrat, dacă eram mai atenți la finalizare luam cele trei puncte. Am pățit exact ca la barajul cu Hermanstadt 2, am avut vântul contra noastră și orice mingea lungă era oprită în aer. Am jucat bine, păcat că nu ne-am desprins după 2-1, pentru că am avut ocazii. Pe final am luat un autogol pe o poziționare mai slabă a lui Huțanu, care, de altfel, a muncit foarte mult tot meciul și a jucat foarte bine”, a spus Radu Anca, antrenorul curticenilor.

Meciul de peste două runde, de pe 14 mai, de la Periam, ar putea fi decisiv pentru sezonul curticenilor, care mai apoi mai au de jucat cu Pecica acasă și la Cermei. „Nu facem calcule, sperăm că vom fi deasupra liniei, acesta e e obiectivul nostru la finalul play-outului”, e concluzia lui Anca.

Un comentariu

  1. Nu comentez cauzalitatea vantului..Este o scuza ieftina…Este aceeasi meteahna de a juca da-o lunga inainte,apoi du-te singur…
    La Curtici este un grup frumos,cu veterani experimentati,asa ca mult succes sa aiba!
    Bafta maxima!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button