Lipova termină pozitiv play-offul în fața campioanei Dumbrăvița! Stan: „Când e greu e și mai frumos” v.s. Ciubăncan: „Am vrut foarte mult să încheiem pe locul 3”


Atunci când nu mai conta pentru ea, Șoimii Lipova a obținut un rezultat pozitiv în fața celor de la Dumbrăvița. În ultima etapă a play-offului, divizionara terță din județul nostru a impus remiza pe arena „Ștefan Dobay”, 1-1, după reușitele semnate de ex.-ul Paulevici (min. 53), respectiv D. Ciubăncan (min. 21). Din minutul 49, timișenii au evoluat în zece oameni după eliminarea fundașului Moțiu.

Stan: „ Suntem campionii seriei a 8-a, ce poate să fie mai frumos?”

Până la urmă, Dumbrăvița și-a atins obiectivul pentru această ultimă rundă, luând punctul ce o ferește în primul meci de baraj pentru Liga 2-a de „sperietoarea” CSM Reșița. Dar, nici CSM Deva nu e un adversar de neglijat, din contră. „Când e greu e și mai frumos. Ce să analizăm, nu are nici un rost să analizăm meciul ăsta. A fost o presiune foarte, foarte mare, s-a văzut astăzi că suntem o echipă fără experiență, o echipă tânără și n-am avut experiența necesară de a gestion un pic mai bine meciul. Pe de altă parte, cred că am jucat mai bine în 10 oameni, adică aproape o repriză întreagă și am egalat și am avut câteva contraatacuri foarte periculoase. Ne-am atins obiectivul, ne-am atins scopul pentru pentru meciul ăsta, am terminat pe primul loc. Suntem campionii seriei a 8-a, ce poate să fie mai frumos? Dacă nu mă credeți, întrebați jucătorii, eu credeam pentru că nu sunt normal la cap când credeam lucrul ăsta. De când am venit aici, am crezut în lucrul ăsta, era clar că este foarte greu, aproape imposibil, dar uite că, dacă îți dorești foarte mult și dacă faci lucrurile cum trebuie, fotbalul te răsplătește. O să spun după după meciurile de baraj care sunt secretele noastre, pe lângă multă muncă. Până la urmă, locul 1 înseamnă baraj cu Deva, miercuri în deplasare și apoi acasă”, a spus Cosmin Stan la finele disputei cu Lipova.

Ciubăncan: „Puteam să închidem meciul, să facem noi un 3-0…”

Scurta „gestiune Ciubăncan – Polgar – Bujor” se încheie la Lipova cu o clasare pe ultima treaptă a podiumului, fără eșec. Mai precis, „alb-albaștrii” au făcut 5 puncte din 9 posibile, după două remize pe terenul echipelor ce joacă barajele de promovare și un succes la scor de neprezentare cu Crișul. „Noi am vrut foarte mult să încheiem pe locul 3 acest campionat și să jucăm fiecare meci la victorie, mai ales acum, dar și înainte. Am dorit să jucăm un fotbal ofensiv și să încercăm să înscriem cât mai multe goluri și să să aducem un suflu nou în echipă, ca și atitudine, ca și mentalitate și ambiție. Astăzi am avut câteva probleme de lot, Vlad Filimon a avut cununia și pe calea aceasta îi urăm <<Casă de piatră!>> și toate cele bune familiei. Abel Popa și-a fracturat mâna la antrenament, Suslak a avut o întindere musculară, Hațegan este cu probleme de pubalgie, iar Brad și-a luxat și el glezna ieri la antrenament. Am încercat să aliniem o formație cât de cât competitivă, iar eu zic că am făcut un meci bun. În prima repriză am controlat jocul, ne-am creat două-trei situații mari de gol, puteam să închidem meciul, să facem noi un 3-0. În a doua repriză, am avut un om în plus, darpe o bâlbâială în careu și pe nesiguranță, să zic așa, nu am avut o coordonare bună, am luat golul egalizator. Gazdele au încercat prin toate metodele să-și adjudece acest punct. Îi felicit, bravo lor și le doresc multă baftă la baraj. Ne-am fi dorit cu toții să nu luăm vacanța și să mergem la baraj, dar asta a fost. Aveam șanse de baraj, dar la Ghiroda, în urmă cu două etape, a fost ceva de pe vremea minerilor din Paroșeni sau Anina. Asta e, a trecut, este istorie și o să ne pregătim pentru sezonul următor. Nu sunt sigur dacă voi continua, dacă nu, atunci ne reorientăm, sunt dispus la oferte. Sunt și antrenor în cadrul clubului UTA, la Under-17, unde avem o echipă frumoasă”, a spus Marius Ciubăncan, antrenorul interimar al „șoimilor”, după despărțirea de Flavius Sabău.

1
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.