UTA Arad

Ripensia vrea să joace meciurile din nocturnă pe arena „Francisc Neuman”, Reconsul răspunde: „Nu în weekendurile în care UTA joacă acasă”





Cel puțin de la finalizarea arenei „Francisc Neuman”, Aradul oferă condiții superioare  de desfășurare a meciurilor oficiale pentru formațiile profesioniste în comparație cu orașul rival, Timișoara. Cu toate că la nivel de gazon nici noul stadion al UTA-ei nu se prezintă foarte bine, cel puțin în lunile de toamnă-iarnă, nu se compară cu vechiul „Dan Păltinșanu” sau „Electrica” și „Știința”, care nu sunt dotate cu instalații de nocturnă. Poli a pierdut, de altfel, la „masa verde” meciul cu Petrolul pentru că instalația de nocturnă de pe „Dan Păltinișanu” s-a defectat, iar acest lucru a determinat-o pe cealaltă divizionară secundă de pe Bega să caute soluții pentru etapele în care Federația și televiziunile o vor programa în sezonul ce vine la lumina reflectoarelor.

„UTA are prioritate și trebuie să evolueze în deplasare când Ripensia ar putea juca la Arad”

Iar Dumitru Mihu, președintele grupării „roș-galbene”, a și făcut un prim pas în acest sens, contactând firma Recons, administratorul stadionului „Francisc Neuman”. „Într-adevăr, clubul Ripensia a dorit să afle condițiile și tarifele de închiriere a stadionului din Arad, dar, deocamdată, nu am semnat nimic. E un simplu draft de contract, în care, din punctul nostru de vedere, ar trebui stipulat și faptul că UTA și Ripensia nu vor putea juca ambele pe <<Francisc Neuman>> în același weekend. Evident, UTA ca și chiriaș permanent al nostru are prioritate, dar dacă există posibilitatea ca echipa din Timișoara să joace un meci, două, trei la Arad, în etapele în care formația noastră are partide în deplasare, atunci cred că ne vom înțelege. Iar tarifele de închiriere a stadionului pentru meciurile oficiale sunt același pentru ambele echipe”, spune Nicolae Mehelean, directorul Recons.

Chiar dacă a retrogradat sportiv în Liga 3-a, Poli Timișoara își va continua, probabil, aventura în Liga 2-a și asta pentru că formațiile din Mediași și Clinceni sunt ca și falimentate. Evident, „alb-violeții” nu pot lua calea Ripensiei pentru eventualele partide din nocturnă, ca urmare a rivalității istorice cu utiștii.

Mehelean nu crede că „Symphonic Experience” va strica gazonul 

De ieri, a devenit oficial faptul că între 19 și 21 august, pe arena „Francisc Neuman” va avea loc festivalul muzical, Symphonic Experience. Mulți suporteri ai UTA-ei și-au arătat deja îngrijorarea cu privire la faptul că suprafața de joc, și așa cu probleme, s-ar putea deteriora și mai mult. Iar fanii au toate motivele să gândească așa văzând ce se întâmplă an de an cu gazonul de pe „Cluj Arena”, după ”Untold”. „Dacă suntem civilizați, iar organizatorii și voluntarii vor ține cont de ceea ce le-am spus deja și anume ca iarba să nu fie acoperită mai mult de 12 ore legate, atunci nu sunt motive de îngrijorare”, mai susține Mehelean.

16 comentarii

  1. Demers normal al Ripensiei. Semnal clar că stadionul are potențial.
    Gazonul e marea bubă, să sperăm că-l vom vedea schimbat cât de curând.

    Ca o paranteză, dacă cele două conduceri se înțeleg bine, 2, 3 juniori de la UTA, ar putea fi rodați la Ripensia.

    0
    0
  2. Ripensia mi-ar plăcea să joace la Arad, dar pe Motorul sau Sanicolau mic, că si asa joacă la11 dimineața. in nocturnă nu vor fi programati, doar echipele care fac rating pt televiziuni sunt puse in nocturnă.

    0
    0
    1. Ar putea fi pusi seara sa joace cand joaca cu CSA,una dintre U Cluj sau Dinamo,poate dintre cele ce vor urca din C
      Sau pe nocturna ar putea fi pusi joia,martea…
      Si da,ziua ar putea juca pe Motorul sau Sannicolau Mic

      0
      0
  3. Nu am nimic cu nimeni dar baronul si urmasii lui au lasat stadionul uta ei nu reconsului mie imi pare ca e o mare frauda uta poate ceda intretinerea lui unei societati sau firme dar acum mie imi pare ca prin politica din ro care e la limita democratiei pnl ul din arad e proprietar inainte de aradeni si uta e o mare magarie
    Cred ca pe bernabeu sau la munchen joaca doar echipele care detin stadionul e scandalos sa fie un stadion legenda considerat un stadion municipal

    0
    0
  4. Dacă gazonul ar fi fost bun ar fi putut juca si in același weekend cum se întâmplă la Craiova si Ploiești.
    Dacă promovează Corvinul poate doresc si ei sa joace meciurile cu nocturnă la Arad.
    Un Corvinul CSA Steaua poate fi programat in nocturnă de televiziuni uite așa din cauza gazonului sensibil si degivrarii deficitare se pierd bani si reclama pt Arad.

    0
    0
  5. Nu mi se pare corect ca UTA sa plateasca la fel ca Ripensia. UTA e echipa Aradului, a comunitatii, joaca acasa. Sa nu uitam ca familia baronului a donat stadionul gratis, pentru UTA, pentru Arad. UTA ar trebui sa aiba reducere de la Recons pentru toate meciurile disputate pe Francisc Neuman.

    0
    0
    1. Sau nici sa plateasca,e al nostru,al orasului,poarta numele in tribune,dc nu ar fi putut veni si Lipova daca izbutea sa urce la baraj si apoi sa treaca in B

      0
      0
  6. Cred că unica variantă este că UTA să iasă afară de pe FN și să-și construiască propriul stadion ! Atunci derbedeii pot să facă concerte și să ceară chirii astronomice la cine vor ei. Pot să o aducă și pe curva din sud să se tăvălească cu ea . Sa vad cine dracu ar mai venii pe stadion și de unde și-ar mai reduce ei din cheltuieli,că au furat la greu ! Nenorociții ,credeți că banii de pe concert sau de la închirierea stadionului vor merge în visteria clubului UTA?

    0
    0
  7. Lăsati-i să joace. Măcar 2-3 meciuri. Cum poti umili mai tare Timisoara decât așa? Este un atac frontal la autoritățile timisoarene venit direct din lumea sportului timisorean. De asta cred eu că vor să joace la Arad.
    ps: să nu uităm că si echipa de baschet a jucat in sala Jude când a plouat la polivalentă.

    0
    0
    1. Atâta dușmănie nu știu cui folosește!? doar e o competiție sportivă nu un război mondial,de asta nu progresăm nici în sport,in loc să ne ajutăm că suntem în aceeași zonă istorică unii vor mereu ceartă și scandal, mai lăsați ura și dușmănia că nu ajută la nimic!! Ce a fost acum 50 de ani sa terminat , până și Germania și Anglia și-au dat mâna după războiul mondial,de ce nu puteți fi cum ne-a zis Dumnezeu,să vă iubiți aproapele ca pe voi înșivă! și nu cred că Poli Timișoara va juca meciurile la Arad , probabil Ripensia Timișoara pe nocturne desigur când UTA joacă în deplasare sau in alte zile,dar de ce nu un cuplaj? Cum jucau miticii în urmă cu ani de zile ! Să fiți sănătoși și să lăsați dușmăniile departe, că nu aduce nimic bun nimănui !

      0
      0
  8. Parerea mea ar fi ca sa nu radem de altii..Uite cum se poate intoarce roata de pe o zi pe alta…Ne-am chinuit pe la Siria,ne-am rupt masinile…Stadionul lui Falca improvizat,a durat 6 ani,nici acum nu este la standarde functionale de normalitate…Se rasuceste Baronul in mormant.A lasat prin mostenitori stadionul strict pentru UTA,doar pentru UTA.Ce treaba are o capusa Recons,sugativa bugetara intermediara,care inchiriaza stadionul spre UTA?Ce treaba are RECONS?UTA ar trebui sa beneficieze absolut gratuit de locatie.Sa isi plateasca doar utilitatile,curent,gaz,etc…La fel cum ne platim noi acasa,ceea ce consumam faptic..FN-ul este casa UTA-ei,cum sa plateasca chirie?Astia sunt normali la debla?
    Cineva,o casa de avocatura buna,nu cei clujeni,ar trebui sa revizuiasca dreptul de mostenire,prin emptiune directa si conditionata..Daca Baronul Neuman prin mostenitorii sai viageri,a lasat pentru UTA,atunci pentru UTA sa ramana,pe veci,amin.Mie sa nu imi spuna primaria ca este a lor…Respectivul teren viran pe atunci,a fost cumparat direct de catre Baron…
    Nu mai imi stergeti comentariile,pentru ca atat mai mult ma enervez si voi posta absolut tot ce am faptic stiut cu dovezi…Ma duc initial direct spre firma Ass…Este primul avertisment…Nu exista al doilea,cu orice risc asumat.Din ce cauza s-au pierdut acele zone de gradinita,cresa si spatele stadionului?Urmeaza sa va explic cam cum s-au furat si derulat respectivele tranzactii,date pe mana unui impostor timisorean,pe nume LUPU,acelasi personaj care a devalizat Hotelul timisorean…Acest Lupu a reprezentat reconstituirea mostenirii Neuman,cam cum a vrut el,si le-a tras o pacaleala monumentala,ambelor parti implicate…Politicenii aradeni au semnat pe orb,pe plictiseala..bine o fi…Trai baftalo..Uite asa…

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button