UTA Arad

După Chindriș, UTA are probleme și cu cartea verde a lui Postolachi! Ademi va fi pe bancă cu Petrolul: „Se antrenează în plus!”





Erico da Silva a acuzat o problemă medicală în dimineața jocului de la Pitești, iar Andrei Chindriș a rămas în tribune pentru că nu avut drept de joc. Santa Clara, fostul său club din Portugalia, nu i-a trimis cartea verde și aceași problemă o are acum și Virgiliu Postolachi. De această dată, belgienii de la Mouscron au falimentat și numai de problemele arădenilor nu le pasă.

Oricum, Poenaru a recunoscut că nici Postolachi, nici Orhan Ademi nu sunt pregătiți să-i facă concurență lui Claudiu Keseru.

Cel puțin pentru meciul cu Petrolul, una dintre schimbările prevăzute în primul „11” este cea dintre Matei și Cascini, cât despre Claudiu Keseru acesta nu pare a avea încă o concurență serioasă din partea basarabeanului Postoachi și a  elvețianului Ademi. „Sunt jucători care au venit târziu, pe rând, știți prin câte am trecut. Am reușit să îi aducem indiferent greu, nu mai contează acum, doar că ei în tot acest timp s-au pregătit singuri, adică cu preparatori fizici, deci nu sunt la un nivel foarte bun de pregătire. Ademi s-a pregătit, vrea foarte mult, e ca și Marko dacă vreți, care a pierdut perioada de cantonamente. El se antrenează în plus față de ceilalți, dar trebuie să avem grijă cum gestionăm situația lui, deoarece poate să fie super antrenat și să intre pe fondul unei stări de oboseală. Apoi, Postolachi a făcut o parte din pregătire cu noi, după care a plecat, iar acum a revenit. Concluzia pentru ambii e că nu sunt la un nivel bun de pregătire, iar Postolachi mai are și o altă problemă. Sperăm să-i vină cartea verde de la Mouscron în timpul zilei de luni. De acolo acum nimeni nu ne dă niciun semn, am mers la FIFA și așteptăm ca forurile abilitate să ne ajute cu cartea verde. Dacă îi va veni cartea verde, va fi în lot, dacă nu…. Ademi sigur va fi în lot cu Petrolul”, mai susține Poenaru.

Conform antrenorului utist, fundașul stânga Aly Abeid va sosi – în sfârșit – la Arad săptămâna viitoare, moment în care (odată cu transferul lui Jobello), lotul UTA-ei ar trebui să fie complet. „Obiectivele ni le impunem singuri. Am mai spus-o, eu sunt genul de antrenor ambițios, vreau foarte mult. Înainte să dau declarații pompoase că vrem titlu sau playoff, trebuie să arătăm ca o echipă bună, respectată, pentru asta muncim. Vreau să devenim echipă care să joace fotbal bun, plăcut, care să-și pună la respect adversarii. Luăm meci cu meci, ar fi culmea să spunem că nu vrem în play-off. Nu cred că e cineva care nu vrea acolo, dacă nu vrei să fii sus vei rămâne cu puțin”, a mai afirmat Poenaru.









8 comentarii

  1. ca să marchezi trebuie si suturi la poartă! de cate ori ați cadrat poarta in amicale plus meciul de la pitesti? lăsăm meciul cu bulgarii pe care toată lumea ia batut la scor..

    0
    0
      1. @Vanter…mi-e si teama sa iti raspund,pentru ca interpretezi mereu altfel,evident @Stefan are dreptate…Nu ar fi nimeni suparat ca pierdem dar dupa prestatia de la Pitesti cu singura ocazie a lui Miculescu,restul a fost cam trist..
        Balint a zburat dupa 10-11 etape fara bucurii…nu il regret deloc pe Gyuszi dar atacantii de pe atunci isi bateau joc de nenumeratele ocazii clare,de ne venea sa ne smulgem parul de pe cap…Despre perioada Badea,mai bine nu spun nimic…macar ca si la el s-a ratat cumplit,tot cu atacantii ceruti de Balint si oferiti imediat de Apostu…Mi-a mai trecut supararea intre timp fata de Badea,dar nu uit prestatia si calitatea sa slaba,fricoasa si nehotarata,schimbarile fara de inteles de majoritatea ori…Filozof era intr-adevar… Magna Cum Laude,maxim,in schimb…

        0
        0
  2. In clipa de fata,avem minim doi jucatori din partea carora asteptam enorm de mult..Unul este Keseru, nu mi-a placut absolut deloc atitudinea de isterie ca si capitan,chiar daca nu ar fi fost capitan..Capitan nu inseamna crize de nervi,cam asa cum facea Florin Iacob in trecut, doar ca Florin Iacob a invatat pe parcurs sa se tempereze fata de colegi..
    Celalalt este Postolachi,prins intr-o situatie ingrata,fara vina lui si pentru care clubul,conducerea,au facut niste eforturi inimaginabile de a-l inregimenta…Daca situatia sa era clara de la inceput,nu ar fi ajuns la noi,cu siguranta,l-ar fi deturnat urgent altii,garantat…Doar ca nu si-au batut capul,timpul si nervii,mergand pe alte transferuri negru pe alb…
    Deci si Postolachi ne va fi dator suporterilor,culorilor UTA-ei, prin viitoarea prestanta dorita si asteptata…Nu este treaba UTA-ei ca Mouscron este in faliment si ca nu le sta capul la carti verzi..La fel cum jucatori de la Gaz Metan,Clinceni,Minamo au reusit sa se elibereze…
    Ceea ce mi se pare interesant,ciudat,ar fi altceva…Sindicatul European al Fotbalistilor Profesinionisti,o institutie care trebuie sa apere jucatorii,il trimite pe Postolachi(comunitar EU) „acasa”,spre binele lui,in Franta,pana la elucidare..Ce elucidare?Dupa cate stiu,acest organism foarte competent si de renume nu a stat pe ganduri la situatii de multe zerouri,fata de alti jucatori..
    PS: aproape ca am uitat…Ar mai fi unul dator vandut,moral fata de clubul UTA si tribune…Este OTELE…pe care publicul aradean l-a indragit imediat,doar ca,parca,joaca altceva,frana de mana trasa,in ultimul timp..
    Sa speram intr-o descatusare,o exaltare,o rabufnire de orgoliu din partea lor,ce naiba?Nu suntem deloc slabi si nici mama ranitilor!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button