UTA Arad

Jobello ar fi în drum spre Arad, Poenaru se gândește să schimbe poziția în teren a lui Miculescu: „Pot juca cu el și număr 10”





Așa cum vă informam încă de aseară, UTA a pus ochii pe Wesley Jobello, un mijlocaș de bandă de 28 de ani care ar încheia – practic – campania de achiziții a arădenilor. Acesta a for văzut pe viu de Gabi Glăvan, șeful scouterilor arădeni, în amicalul pe care echipa jucătorilor profesioniști liberi de contract din Franța au disputat-0 cu Auxerre. Ultimele impresii au fost bune și chiar s-a pus problema ca fotbalistul cu origini marticane ar putea să sosească la Arad duminică seara.

Chiar dacă nu i-a rostit numele, Ilie Poenaru a recunoscut că discuțiile cu Jobello sunt extrem de avansate, pentru a-l în calcul în special pentru banda dreaptă. De acolo, Miculescu ar putea fi mutat în centru, pentru a-i crea o concurență serioasă lui Ubbink, al cărui randament nu a fost întotdeauna foarte bun. „Înainte de a semna Posotalachi am spus că mai vreau atacant și un winger. Vedem și cu wingerul, am trimis azi contractul, trebuie să îl citească avocatul lui, dacă totul e ok probabil va ajunge la noi. Deocamdată, joc cu David (n.a. Miculescu) în zonă laterală, dar pot să joc cu el și număr 10, ca la Pitești, pe final. Am variante, este și un Raul Șteau care poate juca oricând, Maxim, mai sunt lucruri tactice de pus la punct. Rareș Pop crește foarte bine, îmi place mult, dar are o problemă medicală acum, are o entorsă. Neogescu a avut cantonament foarte bun și acum mai are de învățat lucruri tactice pe carei le cer eu. El are alte deprinderi, are de recuperat, sunt jucători pe care mă bazez, ca și pe Isac. Pe de altă parte, acum e greu să te bazezi pe jucători tineri când nu ai rezultate. Acești copii trebuie să intre pe un fond de rezultate bune, atunci le iei presiunea. Dacă îi bagi când jocul nu merge, ca la Pitești, de exemplu, ei pot să clacheze, și să nu îi mai duci la nivelul dorit. Se gândesc că lumea are așteptări de la ei, dar nu e așa, așteptări avem de la cei cu experiență. Există rotație la toți, vor intra și ei pe teren, de asta am acest lot, de asta nu am vrut 30 de jucători. E clar că voi merge o perioadă cu un nucleu, dar 2-3-4 jucători, în funcție de ce îmi arată, îi voi schimba și în funcție de adversar”, a recunoscut antrenorul UTA-ei.

Apoi, în cursul după-amiezii de sâmbătă, ar fi intervenit ceva probleme cu impresarul lui Jobello, astfel că transferul său la UTA e incert în momentul de față. Altfel, Poenaru nu a dorit să-și exprime public părerea despre Marwane Elaz, celălalt fotbalist de bandă sosit în probe la Arad din Franța chiar la începutul acestei săptămâni.

Un comentariu

  1. Ochi exista,Glavan vede,propune,e geana pe ei..doar ca tot cu complicatii majore,fara acte si complicatii…Niciunul nu intra imediat in lupta,poate nici peste 6 luni,in probe,chiar daca se considera investitie si timp de adaptare…Ma tot crucesc spre un Botosani..De unde mama naibii lor gasesc ei iepurasi?Fostii jucatori botosaneni se vand si imediat vin altii,exotici,in locul lor,buni?Nici nu apucam sa le invatam numele,ca deja sunt vanduti de catre Iftimie…Interesant…

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button