Fotbal judetean

Patru juniori utiști, printre marcatorii dimineții în: Progresul Pecica – Victoria Felnac 5-1După o lună de zile, Victoria Felnac s-a întors pe arena „Pădurice”, acolo unde trăise bucuria câștigării primului trofeu din existența clubului, Cupa României, în fața celor de la Viitorul. Azi au fost față în față cu noua echipă a celor de la Pecica, formată din mulți juniori sosiți de la UTA, în cadrul unei colaborări începute în această vară.


Tabela s-a oprit la 5-1 pentru Progresul, după reușitele semnate: Andrieș (2), Borcea, C. Mihai și Bozian, în timp ce pentru divizionara a patra a marcat noua achiziție, Edi Zele, când scorul era 4-0 pentru gazde. „Suntem mulțumiți pentru că echipa a respectat planul tactic, a jucat ceea ce le-am cerut și asta înseamnă că suntem pe un drum bun. Am introdus niște principii în joc, băieții le0au înțeles, de acum trebuie să le sedimentăm prin antrenamente și jocuri, ca cel de azi, împotriva unei formații bune din județul nostru. Am văzut un progres pe jocul de construcție cu progresie, am și marcat destule goluri și nu am avut parte de accidentări. Doar Stanciu a ieșit mai repede căci nu s-a simțit bine din cauza unei ușoare răceli”, a menționat Bogdan Bozian, cel care o antrenează pe Pecica alături de Mihai Petcuț.


Drâglă, Pasăre și Istin, toți titulari la Felnac, sunt încă în concediu și absența lor s-a văzut azi, la Pecica. „Am urmărit să jucăm cu o echipă mai bună, ca tonus și pregătire. Adversarii au fost mai bine pregătiți, tinerii de la UTA au adus un suflu nou și îi felicit pentru proiectul interesant. După dubla din Cupa României, Dănceu – Lugoj, noi ne-am întors în vacanță și am reînceput pregătirea de marți, avându-l și pe Eduard Zele cu noi. Un jucător foarte bun pentru Felnac, un real câștig. Urmează marți un meci cu Curticiul, apoi trei zile de antrenamente intense, de încărcare fizică și terminăm cu un nou test, cu Pâncota”, afirmă Marius Bătrân, președintele lui VI-FE.

Formații:

Pecica: Roșca (46 Roșu) – Moraru (46 Sarkozi), Wild (65 Gomboș), Marinescu (46 Puta), Aldan (R. Bănățan) – Arsene (65 Indreica), C. Mihai (65 Chiriac) – Borcea (46 Răchită), Bozian (65 Gruia), R. Stanciu (20 Andrieș) – Capătă (46 Cîmpan). dobre…

Felnac: Rusu – Mocanu, Țugulescu, Tomuț, D. Morariu – S. Măgulean, Moldovan, Sârbu, D.  Negrea – Zele – Ghergar. Au mai jucat: Corodescu – Dancă, Buz, Dumitrean, Bonchiș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button