Crisul Chisineu-CrișȘoimii Lipova

„Știli” revine la Chișineu Criș pentru a „bate Cupa” de pe banca Lipovei! „Respectăm competiția!”

Un prim moment al adevărului pentru cele mai bine cotate divizionare terțe arădene. Crișul Chișineu Criș și Șoimii Lipova și-au făcut treaba în runda inaugurală la Pecica (2-1), respectiv Cermei (1-0), iar marți, de la ora 17,30 se duelează în turul doi al Cupei României.

Așadar, Dan Stupar va debuta oficial pe arena „Aurel Ardelean” cu un duel tare ce ar putea spune câte ceva despre raportul de forțe la vârful seriei a VIII-a a Ligii a 3-a. „Niciodată nu mi-a plăcut să mă gândesc sau să mă uit la perioada îndepărtată, ci doar la ceea ce urmează. Le spun mereu jucătorilor că meciul ce urmează este cel mai important și trebuie abordat cu gândul la victorie. Sigur că niciodată nu se potrivește socoteala de acasă cu cea din târg, dar modul de abordare este numai la  victorie, respectăm fiecare competiție”, susține noul „principal” al Crișului.

Pentru Adrian Abrudean revenirea la Chișineu Criș din postura adversarului, după 4 ani și jumătate în care a atins borne istorice cu formația de pe Crișul Alb, e fără îndoială specială. Asta nu înseamnă că „Știli” nu va dori să plece fericit mâine seară. „Întâlnim o echipă cu pretenții la playoff, o echipă bună, care a câștigat în prima etapă în deplasare. Sper să fie un joc frumos, bun, respectăm competiția, vrem să mergem mai departe și va fi un meci extrem de dificil. Este foarte important că ambele echipe sunt încă în faza de omogenizare, avem schimbări foarte mari în echipă, dar sunt piese alese, de calitate. Sper să creștem etapă cu etapă, antrenament cu antrenament și să clădim pe fondul unor rezultate bune, primul l-am obținut la Cermei”, a menționat tehnicianul Lipovei, care-i va avea alături mâine pe alți patru ex. chișăoani: Modan, Sabău, Clej și Susan.

Formații probabile:

Crișul: Malița – Haloș, Bortiș, Nistor, Siminic – Dinu, Al. Pavel – Grigore, Janu, Moise – Burlă.

Lipova: R. Buta – Nagy, S. Sabău, D. Pop, Pamfile – Mare, Susan, Sahli, Românu – Filimon, Modan.

Arbitri: Tudor Jurcă – Cristian Cășuț, Andrei Pîslaru Andrei (toți din Arad)

Observator FRF: Dorin Micșa (Timişoara)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button