Șoimii Lipova

Lipova – salvată de două autogoluri la Ineu! Abrudean: „Destul de multe aspecte negative, rezultatul de egalitate nu ne mulțumește” +FOTO





De la inaugurarea spumoasă a noii arene din Lipova, 5-0 cu Avântul Periam, „șoimii” par să fi intrat într-o pasă proastă din care nu fac eforturi să iasă. Meciul de la Ineu, terminat la egalitate 2-2 în urma a două a autogoluri ale gazdelor, stă mărturie acestui lucru și echipa de pe Valea Mureșului rămâne în afara „zonei play-off”.

Spătaru (67) și Cahill (90+2) au marcat pentru Lipova astăzi, anulând reușitele colegilor lor, juniorii Jurj (61) și Rucăreanu (87). „Au fost destul de multe aspecte negative astăzi. În primul rând, ușurința cu care primim golurile. Din acțiuni ce nu se anunță un real pericol, adversarul reușește să scoată maximum și nu rezolvăm aceste situații. Din păcate, acest lucru se transpune și în jocul echipei pentru că intri în anumită criză de timp, apare precipitarea și lipsa de luciditate în momente importante și nu reușim să ne creăm ocazii, să zic așa, foarte clare. Știam că vom avea parte de o partidă dificilă, mai ales dacă n-am reușit să înscriem în prima repriză, când am avut două-trei situații bune . Iar jocul te duce într-o direcție neașteptată, pentru că te expui când încerci să construiești și duci mingi din care, din păcate, nu reușim să înscriem. Același lucru s-a întâmplat și în unele partide anterioare și văd că persistăm în aceleași greșeli care ne costă, chiar dacă suntem echipa ce conducem jocul. Trebuie să fim mult mai pragmatici, mult mai atenți, mult mai responsabili și mult mai concentrați în momentele importante ale jocului. Suferim încă la acest capitol și nu avem decât o singură soluție, să îndreptăm lucrurile și să încercăm să le eliminăm pe viitor”, a comentat Adrian Abrudean desfășurarea partidei de pe „Centralul” ineuan.

De această dată, cuplul de atacanți trimis din primul minut pe teren de lipovani au fost Modan – Filimon. „Am mizat pe ei pentru a pune o mai mare presiune pe fundașii adverși, au și pus în destul de multe situații, dar fără a concretiza. Iar acest lucru era cel mai important, să reușim să înscriem. Nu m-a surprins cu nimic adversarul, noi am greșit și adversarul a profitat de greșelile noastre. În cea mai mare parte am controlat jocul, dar printr-o dominare sterilă, fără să ne asumăm foarte mari riscuri în ultima treime în care mai trebuie să și dezechilibrăm, mai trebuie să și forțăm careul. Din păcate, în acest moment ne lipsesc aceste lucruri foarte importante la o echipă care își domină adversarul în ultima treime. Trebuie să avem mai mult curaj, trebuie să luăm decizii mult mai rapid. Într-adevăr, și terenul a fost unul destul de prost și mingea a sărit, ne-a luat din viteza de joc, dar, chiar și așa, puteam spera la mai mult. Până la urmă, am reușit să egalăm in extremis și s-a terminat cu un rezultat de egalitate ce, bineînțeles, nu ne mulțumește și ne în continuare de gândit”,  a adăugat „Știli”.

Vinerea viitoare, la Lipova ajunge Buziașul, echipă ce a plecat cu un punct de la Chișineu Criș și e antrenată de Cosmin Petruescu, un tehnician ce cunoaște foarte bine fondul de jucători din zonă, dar și pe colegii săi antrenori.  „Ne așteaptă o partidă dificilă, ca oricare alta. Cu siguranță va fi un joc pe care, probabil, îl vom controla, dar această dominare trebuie să se vadă pe tabela de marcaj. Nu este suficient să ataci fără să marchezi, avem nevoie de goluri, căci apoi echipa ar putea prinde încredere și probabil că am avea și o mai mare luciditate pe faza de atac”, a încheiat Abrudean.

ACB Ineu – Șoimii Lipova  2-2 (0-0)

Cum s-au marcat golurile:

1-0 (min. 61): Darius Jurj a scăpat singur pe stânga și a marcat la colțul lung: 1-0

1-1 (min. 67): Bulza îl presează pe Florentin Spătaru care dă cu capul spre propria-i poartă din 8 metri și mingea intră în plasa lângă bară, autogol!

2-1 (min. 87): Contraatac rapid, Ndoye driblează în viteză pe dreapta, îl deschide în stânga pe Dan Rucăreanu care marchează la colțul lung: 2-1

2-2 (min. 90+2): Centrare Sabău de pe stânga și Ntchida Cahill trimite mingea în propria poartă de la colțul lung: 2-2. Al doilea autogol pentru gazde!

Formații:

Ineu: Merșca – Spătaru, Mendy, Șerban, Cahill – Zdrențan – Florea (66 Banam), Ndoye, Rucăreanu, Jurj – Toure (90 Codrea). Rezerve neutilizate: Tulcan – Varga, Nica, Wilmer, Sas, Răsvanță. Antrenor: Cristian Sculici.

Lipova: R. Buta – Cristiu, D. Pop I (88 Sabău), A. Popa, Pamfile – Gavrilă, Salhi (65 Clej), Susan, O. Bulza (76 Mare), – Modan (76 Bădăuță), Filimon. Rezerve neutilizate: Jianu – Giosu, Românu, D. Pop II, Nagy. Antrenor: Adrian Abrudean.

Arbitri: Tudor Jurcă (Arad) – Lucian Berariu (Moroda), Sebastian Pantea (Arad). Observatori FRF: Dan Miholcea (Bocşa), Antonio Burtea (Reşiţa)

Galerie foto de la partida ACB Ineu – Șoimii Lipova, scor 2-2









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button