ACB Ineu

Ineul a rămas în picioare în fața Lipovei, dar regretele lui Sculici sunt mari: „Nu am mai văzut așa ceva, să dai 4 goluri și să terminin 2-2…” +FOTO





A venit și primul punct pe teren propriu pentru ACB Ineu de la promovarea în Liga 3-a din postura outsider al derby-ului județean cu Șoimii Lipova, dar regretele sunt mari pentru ratarea victoriei. Oaspeții au egalat la 2 în prelungiri, dintr-un autogol al camerunezului Cahill și asta după ce  și cealaltă reușită a lor a purtat semnătura unui ineuan, Spătaru (min.67). Iar ele puteau fi trei, după golurile lui Jurj (61) și Rucăreanu (87).

Lui Cristian Sculici i-a venit greu să creadă că a ratat primul succes pe teren propriu. „Tactic am făcut un meci bun, păcat de rezultat. Astăzi, parcă mai mult ca niciodată e greu să digeri că, dând 4 goluri, termini 2-2. Aștia suntem, cu ăștia defilăm, ce să facem mai mult? Am îmbunătățit puțin din punct de vedere tactic, dar avem și probleme mari de lot. Am jucat cu 4-5 jucători accidentați, dar asta este, nu avem ce face”, spus antrenorul zărăndanilor imediat după disputa cu „șoimii”.

Printre problemele de efectiv invocate de Sculici s-au referit la fundașii laterali titulari, Varga și Hulbăr. În locul lor au evoluat mijlocașii Spătaru și Cahill, adică tocmai jucătorii care și-au băgat nefericit balonul în propria poartă. „Am știut că jocul lor se bazează mult pe cei doi atacanți, am reușit să închidem la mijloc culoarele spre poartă și au venit doar cu mingi lungi. Dacă am văzut că nu își creează ocazii, ne-am dat noi două goluri ca să se echilibreze balanța. Chiar dacă au avut o posesie în treimea lor și oarecum și în treimea mediană, am reușit pe contraatac să marcăm de două ori și am mai avut situații pe care le-am tratat un pic superficial. Din păcate, până la urmă, am pierdut două puncte prin cele două autogoluri. Nu prea e nimic de zis, asta nu pot să antrenez, nu am mai văzut așa ceva!  Urmează un meci tot acasă cu Pobeda, o echipă care a surprins în acest tur”, a adăugat Cristian Sculici.

Cu 5 puncte în clasament, ACB Ineu ocupă locul 8, la egalitate cu vecinii din Cermei și cu o lungime de undă peste „lanterna” din Periam.

ACB Ineu – Șoimii Lipova 2-2 (0-0)

Cum s-au marcat golurile:

1-0 (min. 61): Darius Jurj a scăpat singur pe stânga și a marcat la colțul lung: 1-0

1-1 (min. 67): Bulza îl presează pe Florentin Spătaru care dă cu capul spre propria-i poartă din 8 metri și mingea intră în plasa lângă bară, autogol!

2-1 (min. 87): Contraatac rapid, Ndoye driblează în viteză pe dreapta, îl deschide în stânga pe Dan Rucăreanu care marchează la colțul lung: 2-1

2-2 (min. 90+2): Centrare Sabău de pe stânga și Ntchida Cahill trimite mingea în propria poartă de la colțul lung: 2-2. Al doilea autogol pentru gazde!

Formații:

Ineu: Merșca – Spătaru, Mendy, Șerban, Cahill – Zdrențan – Florea (66 Banam), Ndoye, Rucăreanu, Jurj – Toure (90 Codrea). Rezerve neutilizate: Tulcan – Varga, Nica, Wilmer, Sas, Răsvanță. Antrenor: Cristian Sculici.

Lipova: R. Buta – Cristiu, D. Pop I (88 Sabău), A. Popa, Pamfile – Gavrilă, Salhi (65 Clej), Susan, O. Bulza (76 Mare), – Modan (76 Bădăuță), Filimon. Rezerve neutilizate: Jianu – Giosu, Românu, D. Pop II, Nagy. Antrenor: Adrian Abrudean.

Arbitri: Tudor Jurcă (Arad) – Lucian Berariu (Moroda), Sebastian Pantea (Arad). Observatori FRF: Dan Miholcea (Bocşa), Antonio Burtea (Reşiţa)

Galerie foto de la partida ACB Ineu – Șoimii Lipova, scor 2-2

Un comentariu

  1. Felicitări lui Cristian Sculici pentru ca promovează tinerii jucatori din Ineu și împrejurimi ,aceasta este și ideea..in jurul lui se mișcă toate la Ineu..un om care in perioadele negre de la Ineu a venit și cu bani de acasa

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button