Campionatul Mondial Qatar 2022

La două zile de la despărțirea de United, Ronaldo devine primul fotbalist din istorie care înscrie la cinci Cupe Mondiale!





Pentru a treia zi la rând în Qatar, cel puțin un meci dintre cele patru se încheie cu scorul de 0-0. Marți au fost chiar două astfel de partide, Danemarca – Tunisia și Mexic – Polonia, miercuri, Maroc – Croația, iar azi Uruguay – Coreea de Sud nu și-au făcut deloc rău. Cu toate că sud-americanii au lovit o bară prin fundașul Godin. În, poate, a doua cea mai echilibrată grupă de la „mondiale”, favoritele și-au tăiat partea leului, dar după ce scorul pauzei a fost alb. Embolo a decis meciul Elveției cu Camerun, iar Brazilianul Richarlison a răpus serbia cu o „dublă”. Istoria s-a scris în duelul dintre Portugalia și Ghana. Vezi cotele Superbet ale echipelor de la Mondial şi alege-ţi favorita!

Cristiano Ronaldo i-a depășit pe Pele, Uwe Seeler, Miroslav Klose și…Messi

Superstarul Cristiano Ronaldo a trecut peste șocul despărțirii de Manchester United și a devenit primul fotbalist care marchează la cinci Cupe Mondiale. Până azi, portughezul se afla în compania brazilianului Pele și al nemților Uwe Seeler și Miroslav Klose, toți înscriind la patru ediții ale „mondialelor”. Marele rival al lui Ronaldo, Leo Messi, a marcat și el la patru turnee majore mondiale, ultimul fiind chiar cel din Qatar, cu ocazia eșecului (1-2) Argentinei cu Arabia Saudită.

Atacantul de 37 de ani a marcat la meciul de debut al Portugaliei cu Ghana de la CM 2022 din Qatar dintr-un penalty controversat. CR7 a fost acuzat pe rețelele sociale că ar fi „plonjat într-un mod absolut patetic”, la faza care i-a adus primul său gol la turneul final din Orientul Mijlociu.

Fostul star al lui United a sprintat în careul africanilor și a căzut teatral în urma unui contact minim cu fundașul lui Southampton, Mohammed Salisu, moment în urma căruia centralul Ismail Elfath a dictat penalty. Arbitrii din camera VAR, în mod surprinzător, nu au întors decizia „fluieraș”, Ronaldo a transformat lovitura de pedeapsă cu sânge rece și apoi a celebrat în stilul său caracteristic: „Siuuu!”

Ceilalți doi marcatori ai Portugaliei, Joao Felix (Atletico Madrid) și Rafa Leao (AC Milan), ambii în vârstă de 23 de ani, au marcat la partida lor de debut la un campionat mondial. Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

Rezultatele zilei de joi:

Grupa G

Elveţia – Camerun 1-0

Embolo 48

Brazilia – Serbia 2-0

Richarlison 62, 73

Grupa H

Uruguay – Coreea de Sud 0-0

Portugalia – Ghana 3-2

Ronaldo 65 – penalty, Joao Felix 78, Leao 80 / Ayew 73, Bukari 89

 

Partidele zilei de vineri 25 noiembrie

Ţara Galilor – Iran (Ahmad Bin Ali Stadium- Ar-Rayyan, 12:00), Grupa B

Qatar – Senegal (Al Thumama Stadium – Doha, 15:00), Grupa A

Olanda – Ecuador (Khalifa International Stadium – Ar-Rayyan, 18:00), Grupa A

Anglia – SUA (Al Bayt Stadium – Al Khor, 21:00), Grupa B

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button