Fotbal juniori

Fotbaliștii Școlii Gimnaziale „Aron Cotruș” au câștigat ediția cu numărul 15 a Cupei Moș Crăciun: „Ca Danemarca la europene…”





Ediția cu numărul 15 a Cupei Moș Crăciun a adunat la start 17 echipe ale școlilor din municipiu și județ, formate din jucători născuți în anii 2009-2010. Fazele „zonale” s-au jucat la patru săli de sport din orașul Arad („Regina Maria”, „LPS”, „Dimitrie Țichindeal” și UAV-Mihai Botez), în timp ce trofeul a fost acordat în Micalaca.

În semifinale, s-a jucat: Școala Gimnazială Avram Iancu – Școala Generală Vladimirescu 3-0 și Școala Gimnazială Aron Cotruș – Școala Gimnazială Vânători 2-1, locul 3 fiind cucerit de copiii din Vânători, care au dispus clar (3-0) de cei din Vladimirescu. În marea finală, elevii de la „Aron Cotruș” au dispus cu 1-0 de „Avram Iancu”, după reușita celui mai bun jucător al turneului, George Hidiș-Sferdian. Medaliata cu argint a dat portarul competiției, pe Luca Novăcescu.

Și-a înlocuit soția pe banca campioanei

Pe banca echipei Școala Gimnazială Aron Cotruș ar fi trebuit să stea profesorul Corina Hărduț, dar aceasta a suferit o entorsă și a fost înlocuită de soțul ei. Gabriel Hărduț e șeful Comisiei de Copii și Juniori din cadrul AJF Arad și i-a condus spre victorie pe elevii soției sale. „Copiii au fost la un pas să nu se mai înscrie ca urmare a problemei medicale cu care s-a ales Corina, dar am apărut eu ca…Danemarca la europene, de pe plajă”, a glumit „Hari”, care i-a avut sub comandă pe: Alexandru Jurcă – George Hidiș-Sferdian, Filip Tușa, Paul Vincze, Cristian Crîsnic, Alexandru Ghingaz, Ramon Dragoș, David Herbei și Ștefan Vasiu. 

Moș Crăciun a fost foarte darnic cu participanții, care s-au ales cu câte un pachet plin de dulciuri, în timp ce premianții au luat cupe și diplome. Organizatorii competiției au fost Inspectoratul Școlar Județean Arad, Asociația Județeană de Fotbal Arad, Universitatea Aurel Vlaicu Arad, dar și sponsorii Smart House Color și Resco.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button