Șoimii Lipova

Lipova – blocată la Carani, de Buziaș! Abrudean: „Am pus o presiune constantă după o primă repriză modestă, e un punct muncit”





Șoimii Lipova a pierdut două puncte în lupta la vârf cu CSM Reșița pe terenul din Carani, acolo unde Phoenix Buziaș a impus aceeași remiză (1-1) ca și celor din Chișineu Criș în urmă cu o săptămână. Timișenii au condus și de această dată, prin reușita ex-ului Românu (min. 15), oaspeții revenind în startul actului secund, prin golul lui Abel Popa. E a doua etapă la rând, când pentru trupa de pe Mureș marchează doar un fundaș central, după ce Sabău a fost decisiv în confruntarea internă cu Ineul.

Adrian Abrudean a avut motive de nemulțumire în special la pauză, când și-a băgat elevii în ședință chiar la banca de rezerve. „Am făcut o primă repriză destul de modestă și cu toate astea putea să o terminăm la egalitate, dacă Nicolescu nu ar fi scos din apropierea liniei porții capul lui Abel Popa. Am luat gol destul de repede, pe o contră rapidă și o execuție frumoasă, dar puțin norocoasă, a lui Românu, după care, nu știu de ce, am dus jocul în zonele aglomerate, unde gazdele au creat o densitate bună. Ar fi trebuit să scoatem mingea mult în benzi și asta am făcut după pauză, când jocul a fost mai bun, cu o presiune constantă pe careul advers și cu destule situații de poartă pe lângă gol. Până la urmă, este un punct muncit, băieții au alergat, și-au dorit mai mult, dar atât au reușit azi în fața unui adversar care s-a întărit față de prima parte a campionatului”, e analizat disputei din județul Timiș a lui Adrian Abrudean, care l-a pierdut la antrenamentul de ieri pe Cristiu, pentru o accidentare.

Fiindcă Reșița a câștigat la Periam, Lipova a rămas la trei puncte în spatele bănățenilor și tot atâtea în fața Ghirodei și nu mai concepe să piardă teren până la intrarea în play-off. „Încă se joacă totul în această serie și deocamdată ne concentrăm doar pe meciul cu Pobeda. Trebuie să luăm cele trei puncte și să facem un joc mai bun și mai ales mai eficient decât cele cu Ineu și Buziaș. Trebuie să marcăm mai mult și să începem finalele din play-off cu o încredere mai mare în posibilitățile noastre”, a adăugat antrenorul „șoimilor”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button