Șoimii Lipova

Lipova, încurcată de Crișul în lupta pentru locul de baraj! Abrudean: „Marea problemă a noastră este că nu avem eficiență, ratăm ocazii rarisime”





Ca și în sezonul regular, Șoimii Lipova avut probleme cu conjudețeana Crișul pe propriul stadion. În etapa a treia a play-outului, nu a mai 0-1 ca în septembrie, pentru că Abel Popa a egalat, cu 5 minute înainte de final, reușita lui David Popa de la mijlocul primei reprize. Gazdele au mai avut și alte ocazii de a marca, una imensă prin același A. Popa, doar că Pașca a respins eroic în cel de-al patrulea minut de prelungire.

Fiindcă Ghiroda a bătut-o pe Reșița (1-0), formația de pe Mureș mai păstrează un singur punct avans pe locul 2 (de baraj), dar Adrian Abrudean este mai degrabă preocupat de numărul mare de ocazii ratat de echipa sa meci de meci. „Ne-am propus să câștigăm, nu am reușit, din păcate. A fost o primă repriză modestă a noastră, am luat gol la prima acțiune a celor de la Criș, la o acțiune ce nu anunța nimic și din acel moment s-a complicat situația noastră. În a doua parte am jucat mai bine, am pus presiune pe careul advers, am avut suficiente faze de a marca, doar că aici avem o mare problemă. Nu suntem eficienți, nu concretizăm și în aceste condiții e greu să câștigi. Până la urmă am egalat, ne menținem pe locul 2, suntem la mâna noastră, dar va trebui să rezolvăm această problemă a eficienței. Avem ocazii rarisime meci de meci și nu le fructificăm. Echipa aleargă, muncește, dar marchează foarte greu. E principala noastră problemă, trăim cu speranța că o vom rezolva și odată cu acest aspect de a fi mai eficienți s-ar putea ca unii jucători să prindă încredere. Le lipsește și acest lucru apasă în timpul jocului pe echipă. Ei simt din teren, văd că au situații, muncesc pentru asta, dar munca lor nu e încununată cu goluripe care eu cred că le-am merita, comparativ cu alte echipe care nu au situații și dau ușor goluri ușor”, a spus antrenorul „șoimilor”.

Gazdele au solicitat două penalty-uri, ambele în repriza secundă, la Modan și A. Popa, dar arbitrii au lăsat jocul să continue. „Cine a fost la meci a văzut, de pe margine s-a văzut că am avut două penalty-uri. Dar, arbitrii sunt suverani, ei iau decizii, eu trebuie să țin acest echilibru și să trecem peste aceste detalii, să fim focusați să ne pregătim mai bine și să rezolvăm aspectele ofensive. Cred că meritam mai multe goluri în aceste început de an”, a adăugat „Știli”.

Weekendul viitor e derby de locul 2 în Timiș, Ghiroda – Lipova.

Şoimii Lipova – Crişul Chişineu Criş  1-1

0-1 Min.15: Toboșaru centrează de pe stânga, Buta respinge din fața lui Janu dar David Popa urmărește balonul și trimite în poarta goală din șase metri.

1-1 Min.84: Corner Pamfile de pe dreapta și Abel Popa marchează cu capul din cinci metri.

Lipova: Buta – Petruț (76 Nagy), Sabău, A. Popa, Pamfile – Susan, Rusu (76 Angheli), Gavrilă – Popovici, Modan, Jichici (56 Clej). Antrenor: Adrian Abrudean.

Crișul: Iliescu – Haloș, Pașca, Burlă, Siminic – Grigore (72 Vecerdea), Dinu – Cl. Popa (46 Blikling), Janu (93 Pavel), Toboșaru (86 Bortiș) – D. Popa. Antrenor: Dan Stupar

Arbitri: Adrian Pal – George Urs, Alexandru Bogdănel (toți din Oradea)

Observatori FRF: Sorin Ciotlăuș (Deva), Dorin Micșa (Timişoara)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button