Crisul Chisineu-Criș

Crișul se deblochează în play-off pe terenul rivalei județene! Stupar: „Îmi felicit echipa pentru cum a luptat, păcat de indecizia de la faza golului lor”




După eșecurile cu Reșița (0-1) și Ghiroda (1-3), Crișul Chișineu Criș a mișcat clasamentul play-offului cu un punct pe terenul Lipovei. Puteau fi chiar trei dacă defensiva trupei vizitatoare nu ar fi clacat cu 5 minute înainte de final la o fază fixă, iar Abel Popa a avut prilejul să egaleze reușita lui David Popa, din minutul 15.


Chiar dacă l-a recuperat pe Haloș, Crișul i-a avut pe margine pe Hreniuc și Iuga, titulari incontestabili pentru „alb-albaștri”. Regretul ratării victoriei există, cu toate că antrenorul Crișul recunoaște că echipa sa mai putea fi taxată și la alte ocazii ale adversarilor. „Vreau să îmi felicit băieții pentru felul cum am arătat în teren, pentru felul cum am reacționat defensiv, chiar dacă și adversarul și-a creat ocaziile lor. Păcat de indecizia la acel moment fix, pentru că altfel puteam obține mai mult. E adevărat că și adversarul a avut situații mari de a înscrie, ăsta e fotbalul lși noi am avut destule partide în care ne-am jucat cu ocaziile în acest sezon. Felicit ambele echipe pentru spectacolul pe care l-au oferit, felicit în mod special echipa mea pentru felul cum a luptat până la final. Sigur că noi le dorim multă baftă celor de la Lipova, e o echipă din Arad, o respectăm foarte mult. Le dorim multă baftă, să ajungă la baraj și să promoveze”, a spus Dan Stupar.

Punctul o ajută mai puțin pe Crișul în clasament, dar fostul fundaș al UTA-ei speră ca acesta să fie un punct de plecare spre alte rezultate bune. „Ne așteaptă meciuri grele, ne bucurăm că am reușit împreună cu conducerea să intrăm în play-off, obiectiv propus de la început. De aici ne dorim să facem o figură frumoasă și ne bucurăm pentru acest punct. Veneam după două rezultate negative și, pe fondul absențelor, zic că e un rezultat pozitiv. Mai departe,  sperăm să mergem pe aceeași linie”, a adăugat tehnicianul trupei de pe Crișul Alb

Ca și omologul său de pe banca Lipovei, Stupar a protestat la câteva decizii ale arbitrilor. „Au fost situații și în prima parte în care le-au dat niște cornere pe care nu le-am înțeles. Apoi, din unghiul meu și la faza dinainte de gol a fost fault clar la mijlocul terenului pentru noi. Nu l-au dat și după a dictat lovitura liberă de pe 16 metri, iar de acolo a ieșit acolo cornerul și golul. Dar, pe de altă parte, noi trebuie să fim preocupați de jocul nostru. Ca antrenori, însă, vedem lucrurile altfel, suntem deranjați și reacționăm”, a încheiat antrenorul celor de la Crișul.

Etapa viitoare, pe arena „Aurel Ardelean” vine liderul CSM Reșița.

 

Şoimii Lipova – Crişul Chişineu Criş  1-1

0-1 Min.15: Toboșaru centrează de pe stânga, Buta respinge din fața lui Janu dar David Popa urmărește balonul și trimite în poarta goală din șase metri.

1-1 Min.84: Corner Pamfile de pe dreapta și Abel Popa marchează cu capul din cinci metri.

Lipova: Buta – Petruț (76 Nagy), Sabău, A. Popa, Pamfile – Susan, Rusu (76 Angheli), Gavrilă – Popovici, Modan, Jichici (56 Clej). Antrenor: Adrian Abrudean.

Crișul: Iliescu – Haloș, Pașca, Burlă, Siminic – Grigore (72 Vecerdea), Dinu – Cl. Popa (46 Blikling), Janu (93 Pavel), Toboșaru (86 Bortiș) – D. Popa. Antrenor: Dan Stupar

Arbitri: Adrian Pal – George Urs, Alexandru Bogdănel (toți din Oradea)

Observatori FRF: Sorin Ciotlăuș (Deva), Dorin Micșa (Timişoara)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button