UTA Arad

A venit și anunțul oficial al clubului UTA: Muntenegreanul Roganovic a semnat până în vara anului următor!







Așa cum vă informam aseară în exclusivitate, Marko Roganovic va fi noul fundaș dreapta al UTA-ei. Clubul arădean a oficializat astăzi mutarea, precizând că fotbalistul munteengrean de 27 de ani a semnat un contract valabil până în vara anului următor, cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon.


Iată și anunțul grupării „roș-albe”:


”Marko Roganovic, fundaș dreapta în vârstă de 27 de ani, este de astăzi jucătorul UTA-ei. Noul nostru apărător a semnat pe o perioadă de un an cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon.

Născut pe 21 iunie 1996, muntenegreanul vine de la KF Laçi, din prima ligă albaneză. Fost internațional de tineret al țării sale, Roganovic poate evolua și în centrul defensivei, dar și în partea stângă. A evoluat în carieră pentru Podgorica, FK Cetinje și FK Mladost, în Muntenegru, și KF Laçi, în Albania.

În sezonul precedent a adunat 41 de partide în toate competițiile, între care și 4 în preliminariile UEFA Conference League. Îi urăm bun venit și la cât mai multe realizări în tricoul roș-alb!”



UTA s-a despărțit în această vară de un alt fundaș dreapta muntenegrean, Marko Vukcevic, dar și de timișoreanul Romario Benzar. Sub contract, arădenii nu mai aveau până astăzi niciun alt apărător dreapta de meserie, în afară de juniorii de la echipa de tineret, Bokse sau Manoilă.

15 comentarii

  1. Cai verzi pe pereți sau potcoave de cai morți, precum în poveștile copilăriei. Unii care au fost nu se mai întorc și e foarte bine iar alții tocmai au plecat și e foarte bine și asta. Am scăpat de Batha și l-am vrea pe Adili? Nu prea cred, părerea mea . Dur și el , 6 galbene in vreo 15 apariții.

    0
    0
    1. Adilii a plecat de la UTA la nivel superior,prietene…In prima faza,acasa la Skendijha unde s-a impus imediat,cu toate ca ultrasii lor inca traiesc de pe urma urii rasiale,dezmembrarea Yugoslaviei,LIGA Campionilor,i-a eliminat Milan,apoi 3 ani consecutiv,cel mai bun strain in campionatul albanez…Mai documenteaza-te….DIXIE….

      0
      0
      1. Va rog respectuos sa nu mai îmi răspundeți mai ales afișând un evident aer de superioritate în condițiile în care nu pricepeți ce scriu.
        1. Trecut-au anii de când a plecat Adili
        2. Mă refeream strict la capitolul cartonase galbene.
        Asta e, nu toți cei care comentam aici avem doctoratul în fotbal. Probabil că dumneavoastră l-ați și practicat la cel mai înalt nivel.
        Ignorati-mi comentariile și vedeti-va de ale dumneavoastră. E prima și ultima dată când va răspund, tocmai pentru a pune lucrurile la punct . Toate cele bune!

        0
        0
      2. @dixie si eu te rog respectuos sa nu mai ne scrii de 10 ori pe zi ca meszar e de vina, ca nu avem jucatori si ca vom retrograda … ne-ai spus deja si ne ajunge, am inteles care e parerea ta, stai jos, 4 🙂

        0
        0
      3. Domnule, ai ratat o noua ocazie de a te abține.
        Toate comentariile de pe aici transmit , in general, 3-4 păreri, care se tot repeta. Dar doar la mine ai sesizat asta.
        Iar dacă VĂ ajunge, cenzureaza, doar ești maestru, și lasă doar comentariile favoriților tai. ???

        0
        0
      4. tu scrii cat toti la un loc :), zilnic si la fiecare articol… nu reusim noi sa scriem cat ai vrea tu sa comentezi negativ 🙂 … daca tu te crezi suporter si asa consideri ca ajuti cu ceva echipa, jucatorii si stafful tehnic, e ok, continua … nu am favoriti, poate comenta oricine, normal ca negativ e cel mai usor, la victorii era pustiu pe la comentarii 🙂

        0
        0
      5. Îmi imaginez că antrenorii, jucătorii stau cu ochii pe sport Arad și sunt distruși de comentariile mele?
        Și ai favoriți, dar asta e viața. Succes la comentarii pozitive!

        0
        0
      6. ce sa vezi, ne citesc si cei de la UTA … probabil vor sari peste comentariile tale … stiu ca esti dezamagit dar UTA mai joaca cel putin un sezon in Superliga 🙂

        0
        0
      7. Eu sper cat mai multe! Dar asta nu înseamnă că trebuie să-i spun raului bine . Asta-i toată diferența.

        0
        0
      8. tu stii dinainte ce e rau si ce e bine? dupa capul tau acum eram in Liga 2, tot despre asta ne scriai lunile trecute

        0
        0
      9. Răspund eu că aerele astea de superioritate gratuită sunt iritante: 1. Adili este etnic albanez și a plecat la Shkendija Tetovo, o echipă din zona albaneză a Macedoniei de Nord. Nu știu despre ce ură rasială (sic !) poate fi vorba (apropo, circa 30% din locuitorii Macedoniei de Nord sunt etnici albanezi) 2. Adili nu a jucat la Shkendija atunci cînd aceasta echipă a fost eliminată de Milan (în vara lui 2017) 3. Adili nu a fost ales timp de 3 ani consecutiv drept cel mai bun străin din Albania (în realitate el a prins doar două sezoane întregi la Shkoder) 4. În acest sezon Adili a retrogradat din prima liga albaneză.

        0
        0
  2. Deci acest jucător e același profil cu Vukcevic însă probabil a venit pe un salar mult mai mic. Cu astfel de jucători nu poți să ataci. Sa speram că nu el a fost adus pentru a fi titular, celalalt flanc e acoperit de Abeid și Dumitrașcu însă aici mai trebuie lucrat. Daca Rareș nu va avea un jucător de calitate langa el nu cred că va fi bine nici pentru el nici pentru echipa.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button