UTA Arad

Goluri frumoase, dar puține concluzii (pozitive) după amicalul în familie al utiștilor





Prima săptămână de antrenamente la UTA s-a încheiat cu un joc în familie, disputat în această dimineață pe arena „ICRTI”. Testul a început mai repede decât era prevăzut inițial, probabil și pentru ca ochii curioșilor să nu vadă mare lucru și a ținut doar 50 de minute. Scorul primei părți, adică al primelor 30 de minute a fost 1-1, pentru ca finalul să găsească echipa în gri în avantaj, cu rezultatul de 3-1.

De la bun început trebuie spus că una dintre achiziții, Cătălin Carp, nu a jucat deloc, ca și muntenegreanul Roganovic, care așteaptă să semneze contractul cu arădenii înainte de a coborî în iarbă. Totodată, Benga se află încă în proces de recuperare după accidentarea suferită la gleznă în ultimul meci al play-outului (1-1, cu FC U Craiova), dar și Stanciu și Godwin acuză probleme medicale. Atacantul nigerian nici nu pare a fi (nici) în grațiile lui Mircea Rednic și – probabil – va fi împrumutat din nou.

Având evidente probleme de efectiv, în special la nivelul fundașilor, Rednic a improvizat – de exemplu – cu Stahl și Luca Bodri în banda dreapă a defensivei, iar pe Haloș, care e singurul apărător dreapta de meserie din lot l-a trimis în stânga. A mai apărut și Hrezdac în centrul defensivei, dar acesta mai jucase la Pecica în stagiunea precedentă acolo. În rest, să spunem că jucătorii ar fi putut să se exprime cât mai bine pe posturile lor și nu au prea făcut-o. Mai precis, cu excepția lui Bruce Nortey, Mercioiu și – parțial – Pașca, Dogbey și Mustacă, nu au fost fotbaliști care au sărit în ochi.

Golurile au fost frumoase sau cel puțin ultimele două, ce au decis câștigătoarea. Pentru echipa în gri a deschis tabela Mercioiu, care a deviat cu genunchiul un șut la poartă al lui Negoescu. Pentru „alb-roși” a egalat Ekmekci, care a apărut prompt în fața porții la pasa lui Mustacă. În partea a doua, venit de pe margine, Dogbey a prins un șut frumos de la 18-19 metri, de pe loc, ce s-a dus în vinclul porții adverse, iar concluzia a scris-o tot Paul Mercioiu și el cu o execuție imparabilă din afara careului. Mai departe, pâinea și cuțitul e la Mircea Rednic, care – probabil – va renunța la mai mult de jumătate dintre jucătorii care au evoluat astăzi, cu mențiunea că cei tineri ce aparțin de clubul UTA vor merge sub formă de împrumut în eșaloanele doi și trei.

Formații:

Gri: Kucher – L. Bodri, Hrezdac, Pașca, Haloș – B. Nortey, Isac, Ristin, Negoescu – Mercioiu, Kone. Au mai jucat: Șerăngău, Câmpan, Dogbey

Alb-roși: Iacob (R. Rusu) – Stahl, Bota, Iurasciuc, Dumitrașcu – R. Pop, Yaya Zoua, Cr. Mihai, Mustacă – Ekmekci, Cooper.

Arbitri : Alin Deac – Alina Mihoc, Dan Cojocariu

5 comentarii

  1. Teste cu greutate provizorie. Puține nume consacrate, accent pe ,, adjuncți „. Nu e amical, e,, intestinal” Nu mai e mult nici pana la amicalul cu trei arbitrii. Mare atenție la participarea de 95%. Subterfugii trecute au dus la creșterea procentului de invalizi de gradul 3.Marti 27 ora 16 tragerea turului 2023/24.. BAFTA.!!!

    0
    0
  2. De ce domnilor sunteti asa de pesimisti ? Aveti rabdare, dar cand a venit jucatori prin filiera Apostu ,Batha, Vikcevici, Ubbink , Hoxalari , Postolachi, se stia ceva de ei ? Nu,pai si atunci cum sa iti dai cu parerea daca nu ii stii pe jucatori cum joaca ? Inca o sa mai vina jucatori , Rednic sa inhamat la o treaba si va reusi cu siguranta sa formeze o echipa buna la UTA. Nu bati din palme si gata, s-a facut echipa !!! Ce , BALINT a omogenizat echipa dintr-o data, cu jucatori diferiti veniti din toata europa ? I-a trebuit ceva timp, hai sa fim seriosi !!! Cu rabdarea, treci marea, fiti OPTIMISTI dragi utisti !!! FORTA UTA Arad.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button