Socodor

Socodorul a făcut dușuri reci în ultimele amicale, dar președintele Crișan nu e îngrijorat: „Am avut echipe experimentale, urmează achiziții pe posturi cheie”







Nou promovată în eșalonul terț al fotbalului românesc, CS Socodor nu a prins o conjuctură prea bună în vara schimbărilor în fotbalul arădean și nu numai. Campania de achiziții stagnează puțin, iar asta se reflectă – oarecum – și în primele rezultate din meciurile de verificare.


După un 2-1 chinuit cu CS Beliu au urmat două eșecuri usturătoare pe terenuri străine, 0-7 cu FC Bihor și 0-6 cu Elore Bekescasaba. Cel puțin conducerea clubului nu este îngrijorată, iar Petrică Crișan explică și de ce: „Am jucat – oarecum – cu echipe experimentale, am avut și copii în probe și e clar că nici nivelul fizic al echipei nu este foarte bun acum. Mai mult, cu Bihorul am jucat după 24 de ore după o întâlnisem pe Beliu, cu deplasare la Oradea în seara meciului, pe temperaturi caniculare și am întâlnit și o echipă bună. În Ungaria, scorul pauzei a fost doar 1-0, în urma unui gol luat pe o greșeală personală, după care am introdus toți jucătorii de pe bancă și scorul a luat proporții. Nu vreau să găsesc scuze, alibiuri, dar – până la urmă – sunt meciuri de pregătire, în care antrenorul știe exact ce urmărește și e clar că rezultatele nu sunt prioritare acum. Sigur, scorurile nu arată prea bine, avem și doup absențe importante pentru noi în această perioadă, pe Dema și pe Pirtea și doar ultimul va reintra încetul cu încetul”.


Tot președintele celor de la Socodor recunoaște că echipa sa întâmpină și ceva dificultăți pe piața de transferuri. „Avem ghinionul, ca să spun așa, că aproape toate echipele arădene de Liga a 3-a trec printr-un proces de reconstrucție, reorganizare și nouă ne este greu să atragem jucători. Dar, chiar și așa, avem două-trei piste calde pentru posturi cheie în echipă, așteptăm răspunsurile defintive în această săptămână. Asta pe lângă jucătorii cu care ne-am înțeles deja și anume portarul Mucha, fundașul Caia, mijlocașii Perenyi, Găvrilaș, Mintaș și atacantul Câmpan. Se știe că ne-am despărțit de Cigan și Olariu și trebuie să vedem exact starea de sănătate a lui Dema, căci ne e teamă că nu vom putea conta deloc pe el cel puțin în următoarele trei-patru luni”, a adăugat Crișan.

În primul rând, vorbim despre patru fotbaliști arădeni. Eric Caia (18 ani) este fundaș stânga crescut de UTA, Adrian Perenyi (20 de ani, crescut de Viitorul) poate juca pe mai multe posturi de la mijloc în sus, Alexandru Găvrilaș (20 de ani, crescut de ACB Ineu) e mijlocaș central, dar poate evolua și în benzi, iar Lucas Câmpan (16 ani, crescut de Atletico și trecut la UTA) e atacant de careu și vine după un sezon petrecut deja în Liga a 3-a, la Pecica. În fine, Florin Mintaș este un mijlocaș central de 20 de ani, de la Olimpia Salonta, care are un trecut și la ASU Poli.

În fine, arena din Socodor a fost deja omologată pentru Liga a 3-a, iar operațiunea de afiliere / înscriere în noul eșalon fotbalistic este aproape de finalizare. Totodată, zilele următoare, gruparea de la graniță ar putea finaliza negocierile cu un experimentat tehnician arădean, deținător al licenței A-UEFA, necesară pentru grupările din Liga a 3-a. Următorul amical al formației din Socodor va avea loc sâmbătă, cu o altă nou promovată în eșalonul terț, Crișul Sântandrei.



2 comentarii

  1. Sa vedem daca posesorul de licenta va fi Mihai Petcuț , pt ca se stie relatiile bune ce sunt intre dansul si ce i de la Socodor

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button