Socodor

Socodorul nu mai așteaptă invitația FRF pentru Liga a 3-a și va juca din nou în județ: „Cu mici excepții, vrem să ne păstrăm lotul”

Numărul divizionarelor terțe arădene pentru sezonul 2024-2025 se reduce la patru. Viitorul Arad a promovat în eșalonul terț, însă și trei echipe din județul nostru au picat și doar una dintre ele mai este interesată de o eventuală invitație din partea Federației Române de Fotbal de a merge mai departe pe același drum.

Este vorba despre Gloria Lunca Teuz Cermei, care 100% va avea loc de Liga a 3-a și la anul, în timp ce ACB Ineu și CS Socodor își fac deja calcule pentru revenirea în Liga a 4-a. Formația de pe malul Crișului Alb după doi ani, iar cea din apropierea graniței un singur sezon.

Darazs: „Nu vrem să stăm în incertitudine”

Clasată pe locul 9 în seria a 8-a a Ligii a III-a, CS Socodor nu vede oportun să-și petreacă vara așteptând semnalul dinspre Casa Fotbalului și nici nu crede că e cazul să mai forțeze lucrurile dacă rezultatele au readus-o în județ. „Ne-am dorit enorm să ne îndeplinim obiectivul, salvarea de la retrogradare, dar – din păcate – nu am reușit. Am fost foarte aproape, la două-trei puncte acolo, știm și unde le-am pierdut, dar nu mai are rost să dezgropăm morții. Am auzit și noi că există șanse mari să fim invitați din nou în Liga a 3-a, dar nu știm exact când se va întâmpla asta și nu vrem să stăm în incertitudine. Președintele Petrică Crișan a discutat cu conducerea comunei, m-a consultat și pe mine și am decis să rămânem în județ. Probabil, vom avea ca obiectiv o clasare în fața celor de la Sântana”, a spus Tiberiu Darazs, antrenorul celor din Socodor.

Acesta și-a și văzut băieții la o prim test al verii, cu Păulișana Păuliș, formație care miercuri începe oficial sezonul în faza regională a Cupei României, cu un meci în fața celor de la Moșnița Nouă, pe terenul din Șiria. Fosta divizionară terță a câștigat la limită, 1-0, după reușita lui Ciornei. „Cu mici excepții, eu sper să ne păstrăm lotul din Liga a 3-a. La această oră, știm că ne vom despărți de Mercioiu și David Covaci, dar – probabil – și Daina. Dintre bihoreni, sper să rămână cu noi Lezeu, Țoca și Chișe, dar mai multe – probabil – vom știi de joi încolo, când ne vom și reuni oficial”, a adăugat Darazs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button