ACB IneuSocodor

Socodorul și-a făcut treaba cu Ineul și joacă pentru salvare până în ultima etapă! Darasz: „Importante erau punctele” v.s. Mihuț: „Așa fost tot campionatul”

Derby-ul suferinței din seria a 8-a a Ligii a III-a a fost adjudecat de echipa mai motivată, care – astfel – păstrează șanse la salvare sau cel puțin la ocuparea locului 8, ce ar putea cădea și el când se trage linia. Diferența în Socodor – Ineu a fost făcută de Vlad Daina, bihoreanul venit în iarnă care nu a jucat prea mult în stagiunea de primăvară. Acesta a reușit „dubla”, iar senegalezul  Thiam a marcat doar golul de onoare al „lanternei roșii”.

Darazs: „Trebuie să câștigăm la Pecica dacă vrem să avem șanse să rămânem în Liga a 3-a”

Antrenorul celor din Socodor a subliniat importanța punctelor și s-a felicitat – cumva – și pentru titularizarea „eroului” partidei. „Am reușit două goluri rapide prin Daina, am fost inspirat să-l titularizez. Apoi, inexplicabil jucătorii s-au retras un pic, probabil din instinct de conservare al rezultatului. Am avut o ocazie și puteam face 3-0, dar în repriza a doua s-a complicat situația. Am luat un gol și am riscat să fim egalați în prelungiri. Azi, importante erau punctele, suntem la o lungime de Cermei, mai avem o etapă. Trebuie să câștigăm la Pecica dacă vrem să avem șanse să rămânem în Liga a 3-a”, afirmă Tiberiu Darazs, cel care o conduce pe echipa din apropierea graniței alături de Gigi Cameniță.

Mihuț: „Păcat, ne-am fi dorit să câștigăm din orgoliu”

Chiar dacă s-a obișnuit cu gândul că va termina ultima, fără mari șanse de a fi invitată să joace din nou în Liga a 3-a de FRF, ACB Ineu a intrat cât se poate de rău în meciul de la Socodor, după care a alergat degeaba după egalare. „Ne-au surprins pe minge lungă și am luat primul gol, apoi, la o fază care nu anunța nimic, dintr-o  intercepcepție a lor, s-a făcut 2-0. Apoi am dominat noi de la 2-0, ei au dat o bară și au mai avut un contraatac. În rest noi am avut posesia, ocazii, dar nu am reușit să marcăm decât o singură dată. Am avut mai multe ocazii mari, dar ne-am precipitat și nu am reușit să înscriem. În prelungiri am avut două cornere cu ocazii mari din doi metri, dar nimic nou. Așa a fost tot campionatul, ratăm ocazii imense și din nimic luăm goluri. Păcat, ne-am fi dorit să câștigăm din orgoliu azi”, a punctat Teodor Mihuț, „secundul” lui Cristian Sculici.

ACB Ineu își ia rămas bun de la Liga a 3-a peste o săptămână, într-un meci pe teren propriu, cu Avântul Periam, echipă ce mai are încă miza locului 6.

CS Socodor – ACB Ineu 2-1

Cum s-au marcat golurile:

1-0 (min. 5): Degajare lungă a lui Mucha, o nesincronizare pe linia de fund a ineuanilor, scapă singur Vlad Daina și lobează din 13 metri peste Tulcan.

2-0 (min. 12): Șut de la 16 metri, ușor în diagonală a lui Vlad Daina, la colțul lung și Tulcan e bătut

2-1 (min. 71): Amadou Thiam a șutat de la 16 metri, lateral stânga, la colțul lung, Mucha e învins

Formații:

Socodor: Mucha – Țoca, Pele, Gherheș, C. Covaci – Clej, Daina (17 Turcuș) – Mercioiu, Lezeu, D. Covaci (75 Florea) – Ciornei (75 Caia). Antrenori: Tiberiu Darazs și Gigi Cameniță

Ineu: Tulcan – Șerban (46 Clipotă), Zdrențan, Șerban – Călin, Bouteraa (46 Thiam), Mbengue, Bekono – Miculaiciuc (77 Cătuna), Banam (46 Toure), Udrescu. Antrenori: Cristian Sculici și Teodor Mihuț

Arbitri: Răzvan Dan (Timișoara) – Alexandru Turian, Adrian Iancău (ambii din Zalău)

Observatori: Sergiu Neichi (Satu Mare), Gabriel Stoicovici (Timișoara)
Articole de la JOHNNYBET
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button