Socodor - liga 3 arhivăUncategorized

S-a rupt vraja? Socodorul pierde și cu Pecica și Darazs are puține explicații: „Nu știu de ce am jucat așa slab, cred că am amețit pe locul 2”

După un start lansat de campionat, cu 6 puncte din 6, CS Socodor pierde al doilea meci la rând, primul pe teren propriu de la promovarea istorică în Liga a 3-a. Progresul Pecica s-a impus cu 3-1 în comuna din apropierea graniței, deși a jucat aproape o jumătate de oră în superioritate numerică.

Jucătorul eliminat a fost Aldan, ocazie cu care Cîmpan a și transformat penalty-ul de 1-2, dar ultimul cuvânt l-au avut doar oaspeții și tot de la punctul cu var, prin Arsene. „Se pare că e ușor să ajungi pe locul 2, dar mai greu e să te menții acolo. Am început foarte prost prima repriză, ce să sperăm? Am făcut greșeli personale, nu mai înțeleg nimic, nu știu de ce am jucat așa slab. Forma băieților nu a fost corespunzătoare, nu am stat bine nici tactic, nici fizic, cred că am amețit un pic când ne-am văzut pe locul 2. Și nici nu am învățat nimic după înfrângerea de la Poli. Altfel nu-mi explic ce s-a întâmplat în prima repriză, e greu să revii de la 0-2 la pauză. Am încercat să-i trezesc, i-am certat un pic, unii au înțeles și în repriza a doua, după schimbări, am pus presiune. Oaspeții s-au și retras la adăpostul golurilor, apoi am fost și în superioritate și după ce am insistat să construim pe benzi, Ciornei a obținut un penalty, chiar înainte de a-l schimba. Am sperat în egalare dar ne-au surprins pe un contraatac și au obținut un penalty cu care au închis jocul. Un mare plus pentru Lucian Mucha, a închis foarte bine poarta, a scos goluri gata făcute, nu degeaba l-am adus, am știut că ne poate ajuta cu experiența lui”, a analizat meciul din această seară Tiberiu Darazs, antrenorul nou promovatei din Socodor.

Acesta va încerca să-și pună pe picioare echipa până la deplasarea de la Oradea, unde a pierdut deja rău un amical în această vară. „Concluzia este că fără muncă nu putem face nimic, repriza a doua îmi dă totuși speranțe, mai ales că mergem la Oradea unde se știe ce ne așteaptă. Toate partidele sunt grele, dar cred că fiecare poate bate pe oricine, depinde de forma de moment. Toți se antrenează, toți au fotbaliști și condiții bune, azi am pierdut, poate mâine câștigăm. Așa e la fotbal, după orice eșec primim ocazia să ne revanșăm la meciul următor. Dacă suntem serioși, băgăm capul în pământ și muncim și la meciuri, nu doar la antrenamente. Azi am vrut să câștigăm, dar am pierdut, că așa e fotbalul, când intri pe vârfuri, te pedepsește”, mai afirmă Darazs.

CS Socodor – Progresul Pecica 1-3

Cum s-au marcat golurile:

0-1 (min. 24): Răchită pătrunde pe stânga, Mucha îl blochează dar Alexandru Adamcsik reia în plasa din 10 metri

0-2 (min. 45+1): Arsene a recuperat o mingea, i-a pasat lui Luca Bodri care marchează cu un șut plasat din careu.

1-2 (min. 67):  Lucas Câmpan transformă precis penalty-ul obținut de Ciornei după faultul lui Aldan

1-3 (min. 86): Penalty pentru Pecica, Ciornei îl faultează în careu pe Luca Bodri. Mirel Arsene marchează de la punctul cu var cu toată opoziția bravului Mucha, care a ghicit colțul.

Formații:

Socodor: Mucha – Ciornei, Gherheș, Țoca, C. Covaci (46 Pele) – Copil (46 Pirtea), Șerengău – Clej, Lezeu (46 Mintaș), Șulea – Câmpan. Rezerve neutilizate: F. Pop – Caia, Faur, Chiș, Flueraș, D. Covaci. Antrenori: Tibi Darazs și Gigi Cameniță

Pecica: Zamfir – T. Bodri, Nasiru, Gomboș, Aldan – Arsene (88 Bozian), Shiaondo – Borcea (68 Moraru), Adamcsik (74 M. Salka), Răchită (88 Bănățan) – L. Bodri. Rezerve neutilizate: Burtic – Wild, F. Nortey, Novac, Bălașa. Antrenori: Dan Stupar și Bogdan Bozian

Arbitri: Cătălin Flonta – Claudiu Giorgiu (ambii din Cluj) – Csaba Antal (Baciu – Cluj).

Observatori FRF: Ciprian Trancă (Timișoara) și Mihai Țîra (Alba Iulia)

Galerie foto de la partida CS Socodor și Progresul Pecica, scor 1-3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button