Socodor

Socodorul încearcă să oprească „hemoragia” chiar în fața liderului FC Bihor! Lezeu: „Cred că e sezonul lor, dar nu vor avea meci ușor cu noi”





CS Socodor a surprins pe toată lumea cu startul fuliminant de sezon, cu 6 puncte din tot atâtea posibile. Problema nou promovatei din județul Arad este că s-a oprit acolo, adică de pe 2 septembrie nu a mai bătut pe nimeni și a mai pus la păstrare doar alte două puncte din remize. Și ultimul dintre ele în urmă cu o lună, în runda finală a turului, după 0-0 la Ineu.

Iar problema suplimentară a trupei lui Tiberiu Darazs și Gigi Cameniță este că și a încasat goluri pe bandă rulantă în ultimele patru runde, șase dintre ele doar etapa trecută, la Pecica. „A fost echipa mai bună, au jucători de calitate în special în atac, de viteză, au meritat victoria, se vede după rezultat. Din păcate, nu ne-am ridicat la nivelul lor, nu avem scuze, facem prea multe greșeli personale. Oscilăm între jocuri bune și jocuri proaste, după startul excelent nu am ami reusit nici o victorie. E frustrant , probabil nu ne concentrăm destul în timpul meciului. Dar, noi am dus echipa în Liaga a 3-a treia și noi trebuie să îndeplinim obiectivul, să evităm retrogradarea. Jucători avem, trebuie să scoatem punct sau puncte de la fiecare meci. Personal mă simt bine la Socodor, băieții m-au primit cum trebuie, de aceea am și rămas încă un an. Nu știu ce va fi din vara viitoare, sper să reușim să rămânem în Liga a 3-a și vom vedea dacă mai au nevoie de mine și ce voi face în continuare”, susține Alexandru Lezeu.

Mijlocașul ofensiv de 26 de ani este unul dintre cei trei bihoreni din lotul celor de la CS Socodor, alături de Țoca și Mintaș, așa că duelul de sâmbătă, de la ora 14, cu gruparea emblemă a județului natal este una specială. „Sâmbătă vin foștii mei colegi de la CAO, transformată acum în FC Bihor. Sunt mulți jucători și chiar și stafful tehnic pe care i-am avut acolo. Mă bucur să-i revăd chiar dacă din postura de adversari, țin legătura și vorbesc destul de des cu Hosu, Gherman, Ioviță, Popa sau Chitaș. Le doresc să promoveze, au condiții de Liga 2-a, sunt băieți talentați, muncitori, cred că este sezonul lor. Dar, asta nu înseamnă că vor avea meci ușor cu noi, dimpotrivă. Având în vedere că Bihorul a făcut doar egal cu Poli, iar noi le-am pus mari probleme timișorenilor până în minutul 80, suntem optimiști. Va fi un meci de luptă, sunt favoriți ei, dar putem să le punem probleme”, mai afirmă Lezeu.

Pe „Iuliu Bodola”, din oradea, CS Socodor a făcut una dintre partidele bune ale campionatului. A fost la un moment dat egala liderului, egalând prin Câmpan, dar a pierdut la final cu 3-1. „În campionat, pentru noi este penultima deplasare din acest an. Ne pregătim așa cum ne-am pregătit tot timpul pentru jocurile de deplasare, mai aparte față de jocurile de acasă. Sperăm să facem o figură frumoasă, mergem încrezători. Suntem cu un moral bun, chiar dacă la ultimul joc de acasă am avut un rezultat de egalitate, deși, așa cum am mai spus-o, meritam victorie. Deci, nu avem de ce să nu fim încrezători. Din ce am văzut, Socodor pare o echipă destul de arțăgoasă pe teren propriu, o echipă care produce și surprize. Înțeleg că suprafața de joc nu e tocmai cea care ne-ar conveni nouă, dar trebuie să ne adaptăm condițiilor de joc și să scoatem un rezultat favorabil nouă, pentru că este foarte important, până la urmă, rezultatul, ținând cont că suntem și pe final de an, cu încărcătură foarte multă, cu stare de oboseală, cu foarte multe meciuri, inclusiv în Cupa României. Dar, noi pregătim astfel meciul încât sperăm să ne iasă bine”, a declarat antrenorul principal al FC Bihor, Florin Farcaș, care nu va putea conta pe fundașul Calugher (accidentat) și mijlocașul Gunie (suspendat).

Formații probabile:

Socodor: Mucha – Clej, Pele, Țoca, C. Covaci – Şerengău, Turcuș – Ciornei, Lezeu, Pirtea – Câmpan.

FC Bihor: M. Pînzariu – C. Jurj, Bactăr, R. Farcaș, Al. Stoian – Al. Popa, B. Vasile  – Ban, A. Moga, Fl. Chitaș – Sg. Jurj.

Arbitri: Cristian Codrea – Daniel Lar, Șerban Buie (toți din Baia Mare)

Observatori: Constantin Faniță, Ion Lupșa (toți din Timişoara)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button